Page 150 of 150 FirstFirst ... 50100140146147148149150
Results 3,726 to 3,733 of 3733

Thread: O motociklu...

Thanks Thanks Given 
    90
    Thanks Thanks Received 
    41
    Thanked in
    22 Posts

Nikad ne bih rekao da je to peda

Sent from my iPhone using Tapatalk
    tutti quanti cantano e bevono per te!

2. The Following User Says Thank You to bole_pfc For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    2,161
    Thanks Thanks Received 
    1,629
    Thanked in
    612 Posts

Quote Originally Posted by NoLimit View Post
    Mole se vozaci GS- ova i ostalih motora da ne koriste prejake, lose montirane....maglenke u gradskoj voznji
    SMIDSY je skraćenica od "Sorry Mate, I Didn't See You", a "smidsy accident" je upravo to, kad ideš motorom i neko te ne vidi i krk. Mo'š mislit koliko su česte kad imaju ime.

Juče mi na jednoj pravini na magistrali ide kolona u susret i gospođa koja je bila na čelu samo skrenu lijevo ka nekom sporednom putu, bez žmigavca i usporavanja i bilo kakve najave. Znam da sam išao 60-70 jer je ograničenje 60. Kakvo je to kočenje bilo (nemam ABS ni ništa, btw) mislio sam gotovo je. Srećom me nije uopšte viđela, inače bi vjerovatno od panike i ona zakočila, ovako sam uspio da se provučem između njenog zadnjeg branika i auta iz suprotnog smjera. Da, srećom je vozila neki mali auto, da je bio Golf ili nešto veće bilo bi nevolje.

Fantastičan osjećaj posle, kad shvatiš da si svjesnim dijelom mozga misliio nešto kao "nema šanse, udaram, stigao i moj red" a tijelo i refleksi i motor u fazonu "hold my beer" i provuku te. Sve sam posle mazio Hondu po rezervoaru

Inače dobro pazim u saobraćaju i u stanju sam prepoznati opasnog vozača s kilometra, ali ovo je vjerovatno bila i njena trenutna odluka, kao "uh, promaših zamalo" i nemam neke pouke osim da nekad ni oprez ne pomaže, pa možda taman raditi ovo zbog čega NoLimit i ja gunđamo, popaliit sve maglenke i svjetla. I rotaciju ko ima.

4. The Following 2 Users Say Thank You to Tica For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    486
    Thanks Thanks Received 
    1,933
    Thanked in
    816 Posts

Bajker sam zadnjih 20 godina tako da znam sta sve ima i cega ce jos sve biti jer ljudi voze sa sve manje mozga.
    Ali je najmanje uredu da ja k.urca ne vidim narednih 200m zbog idiota na motor koji je raspalio 33 svijetla i to dere i sija na sve strane i to jos po gradu dje su i ulicna svijetla....
    Ne radi se o bajkerima i ljudima koji kupe takav motor pa odu na putovanje nego se radi o idiotima koji fala Bogu imaju parustina pa ga kupe da bi se vidjelo da moze...

6. The Following User Says Thank You to NoLimit For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    27,591
    Thanks Thanks Received 
    8,736
    Thanked in
    4,324 Posts

Koliko je loših vozača na putu to je nevjerovatno. Bez ikakve percepcije šta se dešava oko njih i šta bi bilo neko logično djelovanje.

Sent from my SM-S918B using Tapatalk

8. The Following 2 Users Say Thank You to extravaganca For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    90
    Thanks Thanks Received 
    41
    Thanked in
    22 Posts

Malo of topic al smo se dotakli teme oko svijetala pa evo ja sam ugradio novsight n70 na auto po noci sam ga vozio kroz grad i na putu beograd vrsac sitotilja sa zutim svijetlima mi blica bijela niko
    Kratka svijetla razlog zbog kojeg sam ih ugradio je zute obicne h7 sto sam imao ne vidim kako treba kad mi nailazi u susret novije auto sa matrixima obelixima i ostalim sprdnjama

tutti quanti cantano e bevono per te!

10. The Following User Says Thank You to bole_pfc For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    2,161
    Thanks Thanks Received 
    1,629
    Thanked in
    612 Posts

Quote Originally Posted by NoLimit View Post
    Bajker sam zadnjih 20 godina tako da znam sta sve ima i cega ce jos sve biti jer ljudi voze sa sve manje mozga.
    Ali je najmanje uredu da ja k.urca ne vidim narednih 200m zbog idiota na motor koji je raspalio 33 svijetla i to dere i sija na sve strane i to jos po gradu dje su i ulicna svijetla....
    Ne radi se o bajkerima i ljudima koji kupe takav motor pa odu na putovanje nego se radi o idiotima koji fala Bogu imaju parustina pa ga kupe da bi se vidjelo da moze...
    Slažem se, velim da i ja gunđam. I podižem za auta s neadekvatnim sijalicama u farovima, a bogomi često i za proizvođače automobila koji meću LED žmigavce i štopove od kojih mi blica pred očima još par minuta.

Thanks Thanks Given 
    1,331
    Thanks Thanks Received 
    2,815
    Thanked in
    1,311 Posts

Quote Originally Posted by bole_pfc;
    Nikad ne bih rekao da je to peda

I nije Peda (sto je mozda dobra stvar)
    I u saobracajnu i na ram i na agregat je ustvari Zonshen RX3.
    Peda je samo naljepnica sa strane zbog uvoza na Balkan.
    I u ameriku se prodaje kao CSC Cyclone i kosta 5-6k dolara.
    Dobra je stvar sto djelova ima svuda, od aliexpresa do americkih sajtova

No limit slazem se za svijetla...Ali ovaj motor farove ima mozda za u grad dje je osvijetljeno i to je to...
    Maglenke sam palio na otvoreno u mrak, a prekodac sam stavio na ruku tako da ih gasim svaki put kad naidje neko...
    Jer definitivno "kopaju" oci

Thanks Thanks Given 
    486
    Thanks Thanks Received 
    1,933
    Thanked in
    816 Posts

Quote Originally Posted by Tica View Post
    Slažem se, velim da i ja gunđam. I podižem za auta s neadekvatnim sijalicama u farovima, a bogomi često i za proizvođače automobila koji meću LED žmigavce i štopove od kojih mi blica pred očima još par minuta.
    Quote Originally Posted by Laz View Post
    I nije Peda (sto je mozda dobra stvar)
    I u saobracajnu i na ram i na agregat je ustvari Zonshen RX3.
    Peda je samo naljepnica sa strane zbog uvoza na Balkan.
    I u ameriku se prodaje kao CSC Cyclone i kosta 5-6k dolara.
    Dobra je stvar sto djelova ima svuda, od aliexpresa do americkih sajtova

No limit slazem se za svijetla...Ali ovaj motor farove ima mozda za u grad dje je osvijetljeno i to je to...
    Maglenke sam palio na otvoreno u mrak, a prekodac sam stavio na ruku tako da ih gasim svaki put kad naidje neko...
    Jer definitivno "kopaju" oci
    Tako je momcovi, slazem se.
    Mislim da u grad dje je ulicna rasvjeta upaljena tokom noci, nema potrebe palit dodatne maglenke i svijetla, samim tim nemas potrebe da se cimas da gasis jer gotovo svakih par sekundi bi trebao da palis/gasis.
    Na otvoreno naravno da ce svako da raspali da mu je ugodnije za putovati i to je sve super i okej.

To je isto kao da ugradim na dzipa led bar na krov, dva dodatna svijetla na haubu i upalim da ga vozim u grad. Mislim da bi prvi ti "bajkeri" psovali i negodovali

Page 150 of 150 FirstFirst ... 50100140146147148149150

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)

Bookmarks

Bookmarks