Zacudio sam se od nekih skolovanih ljudi sto su mislili da ce povecati brzine. Reko dobro je ako ne smanje. Naselja, ukljucenja, strme stijene, zavoji, primorje otpisi odma, losi putevi... Sve i da stavis 90max za tu vrstu puta, glupo je da vozis 200m 90 i onda na 60,70, pa 100m 90.
Rijetki su bili trenuci kad mi je bitno bilo da stignem sto prije. Najbitnije mi je da imam jedan ritam voznje bez naglih pokreta, pa bila brza ili sporija. Jer kad sjeckas svako malo ubrzaj uspori, to frustrira.
A nije glupo kad ti je svaka smanjena brzina na neko ukljucenje ili naseljeno mjesto. Sad, sto smo mi mali, jos smo sve sabili, to je neki drugi problem
nothing comes from violence and nothing ever could
Jeste glupo kad vozim magistralom, ali nije glupo kad se ukljucujem na magistralu. I to kad je dan, vedro, Hocu reci, nisu to ljudi iz hira stavljali
Budvanin tri puta za mjesec hapšen zbog saobraćajnih prekršaja
https://www.vijesti.me/vijesti/crna-...jnih-prekrsaja
Uporan neki momak.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Prvi put je, 15. septembra, kažnjen novčanom kaznom od 1.200 eura i zabranom upravljanja vozilima „B“ kategorije u trajanju od četiri mjeseca.
Potom je 6. oktobra kažnjen novčanom kaznom od 2.000 eura i zabranom upravljanja vozilima „B“ kategorije u trajanju od četiri mjeseca.
Znaci oni su njemu zabranili 15 septembara 4 mjeseca pa opet 4 mjeseca 5 okob.
Umjesto da mu oduzmu vozacku i zatvor 2 godine
Sent from my Xiaomi 17T using Tapatalk
resetuje li mu se b rojac ili dodaje?
ne vidim zasto drugi put nije bila jos strozija kazna kad prvu ocito nije ispostovao
a i valjalo bi vidjeti cime se momak bavi pa ima za te kazne tolike i odbija testiranje
Zabrana ide kad ti stigne pismo, a moguce da nije njemu jos bilo, pa ima pravo da vozi dok isto ne dobije.
Ovog vikenda sam vozio Pg- Tivat, a prethodnog Pg-Ulcinj. Meni je glavni problem što nema znakova za prestanak ograničenja brzine. Znam da raskrsnica poništava ograničenje ispod 80km/h....ali postoji gomila nekih uključenja za koja nemam pojma da li su pravno raskrsnica ili ne. Samo sam oko Brajica primjetio znake za prestanak ograničenja 60km/h. Ima ih nekoliko , na svakih par stotina metara. A jedini razlog zbog čega su stavljeni su valjda ona proširenja pored puta sa kojih turisti slikaju. Nema sreće dok ne krenu da rešavaju jednu po jednu tačku....da ukidaju isključenje gdje ne treba da budu, da prave jedno isključenje za više objekata, pa servisna saobraćajnica uz glavnu....a ne direkt sa magistrale isključenje za svaki objekat. Moraju se praviti trake za brza uključenja i isključenja . Sad nam političari pričaju kako se skraćuje vrijeme putovanja između gradova....a u praksi nikad nisam sporije stizao.
Kada mozak ne koristiš, čekaš da ti kažu
tada misliš da sve znaš, ne vidiš da lažu
Ako nema novi znak poslije raskrsnice znaci da i dalje vazi zadnje ogranicenje.
Prema tome, šta da ti kažem?
Opština Kotor je u septembru 2026. postavila više od 350 novih saobraćajnih znakova, a ukupna investicija je bila 47.752 € sa PDV-om. To je prosječno oko 136 € po znaku, ali ta cifra uključuje cijeli posao i nije nužno ista za svaki tip znaka
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks