The more things change, the more they stay the same.
1 nepopularno mišljenje: Sreo sam ovih dana toliko ljudi s tetovažama koje ne bih nosio kao print na majici. Bonus krindž je otrcano stanje nakon x godina nošenja
The more things change, the more they stay the same.
Jos 4 dana i Sveto na izbornu listu
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Mogla bih obnoviti ruski, nisam ga koristila od srednje, sramota me bilo....![]()
Ovo ljeto sam imao blagi napad panike i sokirao sam se sto mi se to desilo. Bilo je toplo napolje i oblaceci neoprensko odijelo, onako prilicno usko, preko majice koja mi je bila fit uz tijelo, pa preko prsluk, pocelo je da me gusi kukuraskopcao sam odijelo trazio da mi skinu prsluk jer sam ga stegao bio i skinuo majicu, te napola zakopcao i tako nastavio. Spolja vjerovatno niko ne bi primijetio nista, ali subjektivno je bilo intezivno
Mislim da rijetko koja osoba danas nema slične napade,neko blaže,neko jače...
Disanje je bitno,da se možeš izborit laganije sa hiperventilacijom.
...
Disanje je za sve kljuc.
Nesto vracem film, vrucina je veliki faktor. Jes da nisam imao takvo stanje, ali na paintball i airsoft su mi smetali oni kombinezoni, poslije sam i u sorc igrao + zastita za dolje, koljena i glavu![]()
Ima neka fora kao marinci sto koriste, 4s udisaj, 4s drzis, 4s izdisaj, 4s drzis
Uglavnom 4C
Eo ga
![]()
Last edited by nicky; Yesterday at 22:40.
Krenuo na magnet i tri dana meditiram da se pripremim, krecemo kad brat stavlja i onaj kavez na glavu. Rekoh vadi me brate sile nema ja da izdrzim ovo sat
Moram pocet da lijecim to
Sent from my SM-F766B using Tapatalk
A i to mora da je bas prijatno. Ima li lupnjava neka dok snima?
Ovo mi iskoci nedje...
https://youtube.com/shorts/vjW1jZIIl...eUfWuqBUEXsg04
...
Nešto razmišljam... Bila je negdje lijepa tema: "Nekome ko će razumjeti ostavite poruku..."
Ali to mi ide za mlađe forume, ili bar brojnijeg članstva.
Otvara se nova firma 20 racunara.. ruteri kablovi rek sve novo... gazda biznis pocetnik ... trazi ponude ,mene zna ,ja mu pravim ponudu ruke 300 eura a ostalo po nabavnim cijenama jedinicne cijene pa koliko ispane.. kolega moj drugu fakturu klasika ruke 100 eura al se zaradjuje od materijala... i naravno prolazi regularna faktura dje ga je sve ispalo duplo skuplje.
Hahah kako mu je u oci upalo 300 eura za ruke hahaha
...
Jos 3 dana i Sveto na izborny listu ...
Jedna je stvar ispod žita šurovati sa osuđenim dps kriminalcem, potpuno je drugo sarađivati javno. Koliko god da se Sveto politijašio u bjekstvu.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Sad se zmurke igraju... poslali urgenciju al da li za instalaciju interneta ili informaciju dje je jos niko ne zna
Pola posla za danas sam obavila i ne radi mi se više ništa... Samo mi se muzika sluša. Ruska.
I ja sam danas mogla vise, al sutra cu. Sad spremam rucak i muzika, ubice me komsije
nothing comes from violence and nothing ever could
Nogu
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
A ne umijem ja to kao ti lijepo da fotkam.
Ovakvu zenu mrzit kad te voli,
Kad je trazis sve ce slomit
Neces naci, neeeces naci, istinu ces tad pronaci
Jer boljece te ruke moje sto ne grle vise tvoje
Kad se spere lazna sreca, vec ti je stigla nova sledeca
Sve je nesreca
nothing comes from violence and nothing ever could
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks