Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Last edited by NetworkMaster; 04-10-26 at 15:12.
Bulevar ogranicenje 80 km/h, ljudi voze 60km/h
Poslato sa DNY-NX9 pomoću Tapatoka
juce opet do bara podjoh.... 100 ogranicenje svi u kolonu, max 70....
ovo dje se mijenja 50-80...tu niko 60 ne prelazi...samo kolona, niko ne pretice i to je to...
Poterah ga ja noćas iz Tivta ka PG.
Od BD do PG sve 90-120km.
Usporih kad udjoh u DonjuG. kad vidim u retrovizor čitavu kolonu na kokote što pretekoh počeli ogromnom brzinom da me stižu a ja sam išao 55km kroz donju...
RekO da me neko ne cukne udarih po gasu.
danas me je neka zena sa skodinim dzipom zeznula. iz suprotnog pravca je zablicala, ja usporio a policije nidje.
Ja sam u poslednja 3-4 dana naletio na 4-5 patrola, da niko iz suprotnog pravca nije blicao
Poslato sa DNY-NX9 pomoću Tapatoka
Policajac iz Tivta Danilo Barjaktarović uhapšen je zbog sumnje da je primio mito od motocikliste,prilikom obavljanja poslova kontrole drumskog saobraćaja, vozila i vozača, od državljanina Velike Britanije D.R. (54), koji je prethodno počinio saobraćajni prekršaj na Jadranskoj magistrali u Tivtu, primio novac u iznosu od 40 eura.
Cjelokupni događaj zabilježen je kamerom postavljenom na kacigi vozača motocikla, uključujući i trenutak predaje i primanja novca. Snimak događaja je naknadno javno objavljen na njegovom YouTube kanalu
Snimak je obrisan nema ga vise a dragi stranci i bajkeri iduce sezone ste ga popusili
I britanac mu je nudio mito,ne opravdavam policajca svakako...
Jos policajac koji pita je li kamera upaljena,i kaze ovome bajkeru da se okrene da ga kolega ne vidi...
Trazi 50€,bajker nudi 40...i može
Sent from my SM-S948B using Tapatalk
https://rtnk.me/crna-hronika/hvalio-...UMKEr_L-Slm_9w
Evo jos jedan pade zbog objave na drustvene mreze... vozio 150 i falio se...
A dogodine stranci pune budzet posto je sad na glasu policija da je sklona mitu ...
Ima jos jedna dama sto ovako vozi i snima. Nadam se da ce uskoro biti uhapsena.
Prema tome, šta da ti kažem?
Plava ili crna? 😁
nothing comes from violence and nothing ever could
Crna.
Mislim da svi znaju 😁
nothing comes from violence and nothing ever could
E, pa sto je onda problem?
Nazalost, pocinje brze da se vozi. Iako je i dalje bolje nego prije.
Imao sam neko veselje, i nisam planirao da pijem, ali zalomilo se, milo mi bilo. Stao sam 2h pred povratak s picem ali nedovoljno. Vozio nazad po ogranicenju. Ipak 0.4 naduvao
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks