Što bi rekli stari Sumeri, ovaj nije igrao dvoznake taktički, nego strateški.
mozda je htio da razbije maler.
mislim da sam i ja jednom uradio nesto slicno, ne bas sa toliko ociglednim minusom.
Y teimlad sy'n gyrru ti i feddwl nad yw'r dyfodol mor fler.
Što bi rekli stari Sumeri, ovaj nije igrao dvoznake taktički, nego strateški.
E jedva čekam da počne da odradjuje platu,da vidimo to čudo.
Сваки Црногорац и Брђанин једнак је пред судом.
Kakva partija Rîs, kakva dominacija. Najvise mi se dojmilo kad je ukrala loptu Stuiu i istrcala kontru i promasila polaganje.
Sto sampiona poput nje nije pokolebalo da opet ukrade loptu i ponovo proba da polozi, sto je ovaj put uspjesno uradila.
Đe prije preseason, još slavimo.![]()
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
towns postaje novi duren? nisam siguran da ima previse ekipa sa slobodnim salary capom koje bi mu ponudile vise od 4 x 50, koliko knicksi navodno nude, i rekao bih da je fer ponuda, uzevsi da su svi iz ekipe ostavili solidan komad casha na stolu.
Dako bi prezivio bez tih 17.5 milki do maxa. Neka mu daju 220M umjesto 275 i da je zadovoljan. Dodatni problem je da zbog ovoga ne zavrsavaju ugovor ni sa Hartom. Nije da se iko od njih pati ovih dana. SVI na timu masu zaradjuju sa strane otkako dobise. Svudje se pojavljuju - bilbordi, reklame na tv, placene events. Nema dje ih nema. NY ih nagradjuje duplo.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
max je 277.5, nude mu 4 x 50 = 200. kad je brunson mogao, moze i on.
najebali smo ga ove sezone sa GMokarinim dzapanjem ruku u borbi za poziciju.
Непоштовање вели.
Towns said that he's aware of the challenges of maintaining a championship core but that in his estimation the team has not done enough to compromise.
"Simply put, I want to do something that can keep the team together and work with the Knicks and also values me," Towns said. "None of those things have come close to happening."
Јебало мајку, Бронни стартер ноћас.![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks