Tica je u pravu, chicken strips je više fora za zaebanciju jer...može se i spuštati motor i iskoristiti guma, a da se ne vozi brzo
i isto tako voziti prebrzo a da se ne iskoriste ivice.
Posebno kod sportskih motora, dje je guma stravičnih dimenzija i oblika.
Voze ljudi i auto gumu pozadi pa deru bez problema(recimo ja, goldwing 1800 do mora i nazad, puni gas bez problema)
Sent from my iPhone using Tapatalk
As far back as I can remember I always wanted to be a gangster.
@Tica znam da je to više fora ali dođe dobro kao marker za napredak. Poslednjih hiljadu km se trudim da ne spuštam pogled na brzinomjer već da vozim na osjećaj jer sam imao utisak da kad znam kojom brzinom idem usporavam sebe pred krivine i onda se smorim kroz krivinu. Inače veći mi je merak prebacivanje motora sa jedne na drugu stranu kroz krivine nego razvijanje ne znam kojih brzina.
@dub_c trening Bože zdravlja sledeće godine ove mi je termin bio problematičan. A što se tiče obaranja i oblik gume igra veliku ulogu. Ova moja je baš zaobljena i lakše se obara ali teže dolazi do ivice dok postoje i gume koju su više sa kažem ravnije koje se teže obaraju ali lakše idu do ivice. Posle prvih nekoliko vožnji na otvorenom djelovalo mi je da moram baš žestoko da nagazim da bih došao do ovih uglova a sad vidim da to baš i nije slučaj.
Sent from my SM-S916B using Tapatalk
U koji od nasih sopova da pogledam za malo cudniju dimenziju gume? Ima li ko mogucnost da poruci lupam s evropskog lagera pa i da se saceka malo?
Mogli bi neđe da organizujemo neki moto skup forumaša i neku vožnju zajedničku?
Zovite me makar na video poziv
Ovo selo dolje vam je jedan djelić Los Andjelesa.
Sent from my iPhone using Tapatalk
As far back as I can remember I always wanted to be a gangster.
@dub_c Sad bi bilo fino da nam ispričaš nešto o ovom "фокси"![]()
I ja sam za, cim s evratim s odmora
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Ljudi, ostavih dokumenta u poresku da prevedem motor, i nemaju ga u katalog...
Moram da trazim vjestaka u privatnoj reziji da procijeni koliko motor vrijedi, pa taj pecatirani papir od vjestaka da im ponesem
Zna li ko kako ide to?
Tako je bilo i meni sa Infinitijem
Evo ti broj, ako još uvijek radi to
+38268027402
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Zvao sam salon dje je originalni vlasnik kupio motor...Kazu da ce provjerit arhive da vide imaju li jos uvijek originalnu fakturu kad je motor napustio salon...
Ne znam znaci li to sta poreskoj? Na tu cijenu onda da obracunaju godisnji pad vrijednosti-eksploatacinu?
Jes da ce mene vjerovatno skuplje kostat prevod, ali bi bila manja glavobolja ako prihvate to tako
Mislim da mora vještak
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Dva točka su dva točka. Sjećam se da je neđe prije 15tak godina bio neki skup o kom se pisalo ovdje na forumu ali se ne sjećam da li je bio čisto forumaški ili je dosta forumaša učestvovalo. Koliko se sjećam vožnja je bila od Podgorice do tipa Veruše ili Bukumirskog.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks