Samo sapun nasapunjaš ruke dječiji merima. Ja ne znam sto je to kupka i to da stavljam još na intimne djelove tijela. Prije ću tovatne masti stavit protiv rdje no taj otrov. Treba o ovome priča jer neki narod misli da ta hemija nije opasna
Samo sapun nasapunjaš ruke dječiji merima. Ja ne znam sto je to kupka i to da stavljam još na intimne djelove tijela. Prije ću tovatne masti stavit protiv rdje no taj otrov. Treba o ovome priča jer neki narod misli da ta hemija nije opasna
...
...
Brendirani ekolozi i potkornjak...potkornjak se siri kao i brend ekologa
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Baš suprotno, ne treba ništa više nikome pričati jer to u današnjem izrazito polarizovanom društvu gdje caruju narativi koje diktiraju profit i politika - vodi samo u fajt i u začarani krug. Ko misli da je sve na korist i vidi samo jednu stranu novčića, nek uživa u blagodetima poslušnog potrošača.
Kome je u interesu da koliko-toliko sačuva zdravlje i produži životni vijek, tražiće načine da minimizuje negativne uticaje ovih civilizacijskih dostignuća - plastike, hemikalija, teflona, pesticida, aditiva... tj. štetnih komponenti u hrani, posuđu, odjeći, higijeni, farmaciji..
Svako sam kreira svoj život i svoju sreću, samo treba biti svjesan na kakvim temeljima se gradi.
Odakle Gandušu ova košulja-jakna,na paradi još...što je ovo![]()
...
popih kafu.
mozda ih namjerno zajebava, vidji mu pozu![]()
Having a parachute greatly increases your chance of surviving a long fall.
Have a parachute.
U ime demokrata stoji ... stojko
Last edited by NetworkMaster; Yesterday at 07:09.
Ne znam,bolje mu paše ovaj no onaj njegov standardni stajling![]()
...
meni osjecaj kao da je proljece.
Svi imaju svoju istinu i svako je sebi u pravu.
Prvi put sa Kurc em u ruci...
Jel se ovo Telekom se širi ili mu je gomila ljudi dala otkaz?... evo minimum 10 radnih pozicija otvoreno po oglasa
Jos 5 dana i Sveto slobodan covjek
Sunce ti hebem žarko, kakav dar
https://www.instagram.com/reel/DcZgq...tieWJtNDkxYw==
Sent from my 17PM using Tapatalk
Филипинцима овај мушкоженски свич изгледа дође природно after all.![]()
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Ahahahah hormoni izbalansirani na obije strane
nothing comes from violence and nothing ever could
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks