Samo sapun nasapunjaš ruke dječiji merima. Ja ne znam sto je to kupka i to da stavljam još na intimne djelove tijela. Prije ću tovatne masti stavit protiv rdje no taj otrov. Treba o ovome priča jer neki narod misli da ta hemija nije opasna
Samo sapun nasapunjaš ruke dječiji merima. Ja ne znam sto je to kupka i to da stavljam još na intimne djelove tijela. Prije ću tovatne masti stavit protiv rdje no taj otrov. Treba o ovome priča jer neki narod misli da ta hemija nije opasna
...
...
Brendirani ekolozi i potkornjak...potkornjak se siri kao i brend ekologa
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Baš suprotno, ne treba ništa više nikome pričati jer to u današnjem izrazito polarizovanom društvu gdje caruju narativi koje diktiraju profit i politika - vodi samo u fajt i u začarani krug. Ko misli da je sve na korist i vidi samo jednu stranu novčića, nek uživa u blagodetima poslušnog potrošača.
Kome je u interesu da koliko-toliko sačuva zdravlje i produži životni vijek, tražiće načine da minimizuje negativne uticaje ovih civilizacijskih dostignuća - plastike, hemikalija, teflona, pesticida, aditiva... tj. štetnih komponenti u hrani, posuđu, odjeći, higijeni, farmaciji..
Svako sam kreira svoj život i svoju sreću, samo treba biti svjesan na kakvim temeljima se gradi.
Odakle Gandušu ova košulja-jakna,na paradi još...što je ovo![]()
...
popih kafu.
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks