Jesu li pomjerili na nultu? Nisam ispratio...
Ne zaboravite nultna tolerancija na Alkohol a pece se rakija uveliko...
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Jesu li pomjerili na nultu? Nisam ispratio...
Greska moja ali preko 0.3 je 70 eura svakako
Novim ZOBS-om uvedena je nulta tolerancija na alkohol za mlade vozače i vozače početnike, dok se vožnja za iskusnije vozače završava ukoliko ih patrole tokom alkotestiranja evidentiraju sa više od 0,3 promila alkohola
Gledao sam snimke nekog detektora protiv bas ovih kamera sto imamo i znaci. Kamera mislim da ne puca ko policajac lidarom kad te vidi pa da nemas sansi bez ometaca, nego stalno skenira radarom, i detektor izgleda uhvati rasute talase dosta daleko, dovoljno da prikocis.
Eventualno cemo mapirat sve fixne kamere, ali i tada ce znaciti za mobilne koje ce kriti po zbunju.
Sent from my phone
Cisto amaterski - elektromagnetni talasi se odbijaju od povrsina, poput svjetlosti. Racunaj i da je izlaz radara (ne lidara) pod odredjenim uglom (za bazne stanice mobilnih operatera je, cini mi se, ~45 stepeni ugao izlazska) tako da je sam talas rasut. Radio detektor bi mogao da detektuje signale na odredjenoj frekvenciji, pitanje samo na kojoj rade nasi uredjai a i to se moze vidjeti jer moraju da zauzimaju oderdjeni spektar.
Ne znam ko dodijeljuje frekvencijski opseg za ove stvari, po pravilu bi trebala agencija za telekomunikacije.
Having a parachute greatly increases your chance of surviving a long fall.
Have a parachute.
Evo ovo kupite ko oce da ne brine..
https://www.radar-shop.eu/product/ge...adar-detector/
Laser: 904nm mada sve pise u uputstvu proizvodjaca... sve javno dostupne informacije
Nesto mora stalno da radi i da je trigeruje kad naidje auto na 200m ili koliki joj je domet. O rasipanju i odbijanju itekako ima price jer opet kazem nije laser koji samo jedno vozilo osvetljava, vec snop koji pokriva 2-3 trake. To se odbija na sve strane, mozes ga i iza krivine detektovati ako se odbije o bilbord ili saobracajni znak recimo kao o ogledalo.
Sent from my phone
Ja sam nekada imao radar detektor. Javlja K band signal ako tamo negdje je nekoga snimio ispred tebe, ili ako tebe snima, sto je vec kasno.
Takodje, ti detektori sviraju pred svaku pumpu ili objekat sa kliznim vratima.
Prema tome, šta da ti kažem?
Danas kod RTCG neki lik hoce da se parkira, drugi mu kaze parkiraj tu (na pjesacki) ovaj iz kola odgovara “ne smijem, kaznice me” kad u auto policajac u uniformi
Postiglo se izgleda nesto![]()
U Ivana Vujosevica danas "cestitki" koliko hoces...
Poslato sa DNY-NX9 pomoću Tapatoka
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks