A sta je za tebe prolaz i povod?
Ti momci sto prijete/pisu momcima koji se javljaju njihovim djevojkama su najveci luzeri sto postoje. Nisu ni svjesni da su bivsi cim se pojavi neko kvalitetniji. Ko sve s nama dijeli vazduh, iznerviram se kad vidim s kakvim psihopatama zivimo. Jedna i jedina adresa za zalbu su njihove zene/djevojke, cim muskarac misli da ima prolaz kod nje znaci da daje povoda.
Kako bi ja to rijesio za cas posla, no se to meni nikad nije desilo, svaka mi je bila privrzena 100%, a imale su najvecu slobodu. Ja ne ljubomorisem jer znam da AKO ZELI da je bolje za mene ako ode s drugim, znaci da nije kapacitet za nesto ozbiljnije, a isto tako znam da mogu naci drugu vrlo lako pa se ne sjekiram. I to svakoj kazem otvoreno i nikad se nije desilo da me ostave zbog drugog
Sent from my SM-A556E using Tapatalk
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
A sta je za tebe prolaz i povod?
nothing comes from violence and nothing ever could
Ono sto sam vec rekao. U vezi/braku je a uzvrati pracenje nekom momku, otvoren joj je profil, nema slika s muzem, objavljuje cesto slike i storije. Jasan znak da ga trazi
Dao sam primjer drustvenih mreza jer se tamo sve preselilo.
Ili situacija od danas uzivo. Zove me nova koleginica da pijemo kafu a zna da sam bacao fore da je muvam iako zivi s momkom i njegovim roditeljima. I kad smo sjedjeli nedje u drustvu ja kazem "samo da smo zdravo, a ona veli "samo da smo zdravo i da stoji pravo". Jasan znak da je zainteresovana da ga primi
Last edited by Tripleta; Yesterday at 15:56.
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
joj, meni te mreze uopste nisu mjerilo, jer imas profila sa zajednickim slikama, sve cvjeta, a ovamo haos. I onda ti se prosto pri��.
zamisli ne smijes kolegu/nicu prihvatit na drustvene mreze, ne daj boze na pauzi popit kafu. sve neki povodi.
Nista ti od toga nema nikakvo znacenje, jer onaj koji hoce, bilo da je zena ili muskarac, uradice to nevezano za sve to.
doduse, muskarac ce da proba, a zena ce da prihvati ili ne.
edit: mozda ti koleginica misli da ima neki super cool humor
mace mi se gowance zbog edita
Last edited by goozica; Yesterday at 15:59.
Ovo za drustvene mreze je vec provjereno i radi. Posebno koja ima provokativne slike a zauzeta je, to je broj 1 pokazatelj. A Sto cu joj ja na kafu kad sam je indirektno muvao, bacao fore za sex, zna sta joj mislim, a isto ima slike s momkom i na profilnu i na telefon
Ljubav cvjeta a ovamo oce da vidi sta ja nudim jer joj se mozda ne zivi sa svekrom i svekrvom
Last edited by Tripleta; Yesterday at 16:09.
Jes, bolje da ti je samar opalila umjesto da pije kafu s tobom. Kad vec nije pristala na je l te
Ide li samar prije ili poslije izgovorene zelje da stoji pravo?![]()
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Ne da se iz price zakljuciti ko je kome prvo indirektno nesto stavio do znanja.
mada bi rekla da je on kontinuirano, a ona nastavila segu s njim
Nisam je ja nista pitao konkretno da bi ona bilo sta odbila, ali jesam na finjaka provukao, par puta smo se vidjeli, ne mogu odmah manijacit. Ali vidim da me stalno trazi da i ja dodjem kad je u drustvu, a danas me zvala i nasamo. Sto znaci da joj prija moje drustvo. Zena koja voli svog momka nikad ne bi pozvala takvog kolegu na kafu, jer opet kazem, dao joj je do znanja da bi joj ga stavio. Ako je to tebi ispravno, onda ne znam
Ko sam ja da sudim sto je ispravno ili ne? Stavi joj ga sto se mene tice, pola nacije stavlja, ne patise, sto cemo sad.
a ionako covjek nije monogamno bice
Last edited by goozica; Yesterday at 16:17.
ti i ja smo strepnja desanke maksimovic.
stavlja/prima, isti djavo
edit: sto cine godine, pa dosadi gimnastika
Last edited by goozica; Yesterday at 16:36.
Znaci, slazes se sa Desankom da je ljubav najljepsa dok se iscekuje, udara ceznja
Ja ti nisam takav, ja sve sad i odma. Ja npr danas u 18h odlucim da mi se ide na Tenerife, u 19h vec putujem za bg autom da bi stigao ujutru na avion za madrid > tenerife. Nestrpljiv sam po prirodi
Last edited by Tripleta; Yesterday at 16:52.
Zato ti je i dosadna kafa sa koleginicom
S njom jeste, s tobom ne bi bila jer si interesantnija
Op op op neki novi momenti....
Pazi se samo da ne uvate svekar i svekrva da ti prijete
Ne prškaj sa koleginicama iz firme nista mladicu... to je zlatno pravilo![]()
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Prica jedan velik zenskaros ljetos 3K pravilo zlatq vrijedi
Nikad kuma, koleginica i komsinica
Sent from my SM-F766B using Tapatalk
A sto usput ne isprica koji dozivljaj
ko zna... kad u neko doba Tripi izbači screenshotove...
Nikad
A i nikad nisam otkrio identitet bilo koje djevojke
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks