Brandolinijev zakon u punom zamahu.
Pricam za djecu, kako je neobavezno kad brane djeci da idu u vrtić, a djacima ne brane da idu u školu. Lud, zbunjen normalan. Evo Abdić je uzdržan i on je lud izgleda. Da ima drzave da bude komisija sastavljena samo od cijenjenih doktora pa da se vidi što i kako. Da se zovnu predstavnici roditelja da se razgovara, a ne neke sudije, bankari i političari da o tome odlucuju
Brandolinijev zakon u punom zamahu.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
@NHM mio mi je tvoj sarkazam ali o djeci se radi. Dajmo malo ljudi popričajmo ka' ljudi
Crna Gora ima 2300 ljekara. Na protest ispred zgrade Ustavnog suda je bilo 200-250 ljudi. Neka je svaki 10 bio ljekar znaci na protestu je bilo 20 do 25 ljekara. To je 1% od 2300 ljekara iz CG. Osim ako nema neka druga matematika.
Inace glede protesta highlight dana roditelj koji protestuje sa djetetom i na 50cm od njene glave drzi cigar.
I ako cijenjeni doktori kazu isto, onda treba traziti nove sve dok neki cijenjeni ne kazu ono sto vama odgovara. Otprilike taj rezon stoji.
Inace diskutovalo se o zakonskim odredbama, ne je li vakcinacija dobra ili losa. I u zakonskim odredbama cijenjeni pravnici koji sjede u Ustavnom sudu vecinski rekose da je zakonsko rjesenje OK.
Last edited by hercules; Yesterday at 22:38.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Ko smo to mi, a ko ste to vi? Poceo si da dijeliš etikete ovuda. Za ovo treba da se samobanuješ. Mi smo glupani i niža bića po ovoj tvojoj priči ako protestvujemo. Pametnjakovića takvih imam u rodbinu nista dobro za ovu državu nisu napravili, a pozivaju se na škole izučene.
Svakodnevno primjećujem pametne ljude kako preskaču jedan od osnovnih razloga vakcinacije, a to je zaštita novorođenčadi koja nijesu dovoljno stara da prime vakcinu, i đece koja zbog zdravstvenih razloga ne mogu biti vakcinisana.
Kako "riješiti" smrt pomenute bebe i đeteta, a koja će se sigurno desiti kad dođe do epidemije?
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
#fakenews
Како Бог одлучи.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Otkud ovoliko djece sa poremećajima kako govornim manama tako i nazalost ostalih. Zabrinjava sve ovo, a malo o tome se prica. Nesto nije dobro, niko se ne okrene na roditelje koji jedva sastavljaju kraj s krajem da to dijete pomognu nekako.
Ретардирани родитељи ставе телефон ђеци у руке да нонстоп гледају неко смеће, да би могли на миру да пуше и испијају кафе са друштвом. Нормално да ће бити поремећаја у развоју.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Last edited by Shadow'91; Today at 00:38.
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
https://www.facebook.com/share/r/19kZTc7a88/
Da vidim oce li ovoga uhapsiti odavanje sluzbene tajne... mada kad je dido kumara prosao sa sprdnjom 122 mogu svi..
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Tu svakako moze da nastane problem jer se MMR vakcina daje kasnije, ljekari i izbjegavaju da daju dok dijete ne progovori (a to moze da se oduzi do 3ce godine). Srecom i dalje je dovoljno veliki broj ljudi koji djeci daju MMR vakcinu tako da smo daleko od tog scenarija jos uvijek.
Ne znam je si li ista istrazivao, ali mikroplastika se, zajedno sa genetikom, smatra za jedan od vodecih razloga zasto se javlja dosta djece sa autizmom. Ako pratis vijesti iz nauke mogao si i sam da procitas - mikroplastiku su pronasli u majcinom mlijeku i placenti. Kod muskaraca u spermi, kod pokojnih osoba osim tijela i u raznim djelovima mozga.
Autizam je postojao i prije MMR vakcine i mikroiplastike, samo su se takva djeca krila da ne sramote familiju jer se pazilo sta ce selo rec.
Na kraju price - MMR nudi je daleko vise od onoga sto roditelj moze da izgubi.
Having a parachute greatly increases your chance of surviving a long fall.
Have a parachute.
Eo trčim nego ne radi puce.
Ne dijelim etikete nikakve. Jedna grupa ljudi nije zadovoljna ishodom na Ustavnom sudu, i u tu grupu spadaš ti jer si se sam tamo smjestio zajedno sa doktorima koji to podržavaju.
U cijeloj priči sam rekao da 1% doktora bolje zna nego 99% durigh doktora na čem si pitao da li radim u CEDEM pa kad dadoh brojke ne odgovara ti.
Znam da te najviše smeta ovaj dio o cijenjenim doktorima i ponavljanjem iteracija dok se ne dođe do odluke koja tebi odgovara.
Ipak, pravo ne funkcioniše tako u demokratskim državama.
Nemoj da podmećeš, jer ovo nisam napisao!
Inače doveli ste kao predstavnika naroda da ispred vas priča Vasko Pejak, magistarr ekonomije, koji se razumije u Euro model, lažne diplome i vakcine i način vakcijnacije djece. Tu vam ne smeta njegovo zvanje. A odluku da je zakon ustavan su donijeli cijenjeni pravnici ne bankari i političari.
Moglo je to mnogo bolje.
Da ponovim što je @MeDo_JE napisao jer to svi koji su zagovornici da se đeca ne moraju vakcinisat, ili ne smiju uslovljavat vakcinama za boravak u vrtić:
"jedan od osnovnih razloga vakcinacije je zaštita novorođenčadi koja nijesu dovoljno stara da prime vakcinu, i đece koja zbog zdravstvenih razloga ne mogu biti vakcinisana".
https://press.co.me/2026/10/01/video...a_x9Js70UODTMw
Setaliste na ljubovicu... e zali boze sto nisu imalo vaser vagu da bude setnja prijatnija nego malo para izgleda...
Sa obzirom kolko se cmizdralo od strane raznih aktivista oko ovih radova ovo ispade vrh, samo mi je bzv sto ostave ovako natrpanu zemlju golu sto ne posade neko cvijece tu? Isto je tako i na setalistu na moracu bilo, pa se ceka godinu dana da nikne neka trava. Mada pretpostavljam da bi nas narod to iscupao za svoju bastu
Cmizdrilo se jer je Posjo htio da rastereti saobraćaj i provuče saobraćajnicu tuda. I to nisu dali nakon što su radovi počeli, ministarstvo je zabranilo radove.
Onda smo se osvježili pa je napravljeno šetalište koje je jednako ponijelo dio brda Ljubović kao što je i Posjov projekat.
Uglavnom, i jedni i drugi od brda su malo uzeli.
Podsjeća me na onaj klip iz Afrike, korupcija nije dobra, osim ako mene nema tu. Tako i ovo - ako neko drugi radi ne valja, a kad mi to radimo onda je sjajno.
Last edited by hercules; Today at 14:52.
Gusinjanin osumnjičen da je sestru udarao drvenim kocem, davio, prijetio: “Ubiću te danas ili sjutra”
Rožajcu zadržavanje do 72 sata: Osumnjičen da je prijetio članovima porodice i udario majku
Kolašin: Zaposleni u školi i saradnik osumnjičeni da su ukrali 5.450 litara lož ulja vrijednosti preko 11.000 eura
Podgoričanin osumnjičen za prodaju droge, oduzeto više od 700 grama marihuane
Rožaje: Krivična prijava protiv maloljetnice kod koje je pronađeno 35 pakovanja marihuane
Nikšićanka osumnjičena da je lažnim ugovorom prevela vozilo na drugog vlasnika
Uhapšen bračni par na Cetinju zbog sumnje na trgovinu ljudima i nasilje: Hraniteljska porodica tukla djecu, tjerali ih da rade, uskraćivali im školovanje…
Berane: Oduzeto osam kilograma rezanog duvana, 1.400 ručno pravljenih cigareta i 29 tableta Diazepama ( e ovo je akcija koja nije trebala u medije da izadje?)
E odoh da placem za lenetom uz dobro pecena rebarca
Danas ili SJUTRANe nego onomad
![]()
Strasno koliko bolesnika u zemlji od 500k.
Montenegro prajd u subotu: Evo koje će ulici u Podgorici biti zatvorene
https://rtnk.me/drustvo/montenegro-p...iti-zatvorene/Četrnaesta Povorka ponosa LGBT osoba – “Montenegro Pride 2026.“, u organizaciji “Queer Montenegro“ održaće se 3. oktobra, u subotu sa početkom u 15.00 časova, saopšteno je iz Uprave policije (UP).
Kako su kazali, parada će se održati u dijelu centra Glavnog grada.
Policija će snimati ovaj događaj od 14 do 20 časova, a više ulica će biti zatvoreno za saobraćaj od 14 časova.
“Po procjeni organizatora ulice koje će biti blokirane za saobraćaj na dan održavanja predmetnog javnog okupljanja od 14 do 20 časova su: Bulevar Ivana Crnojevića, Bulevar Stanka Dragojevića, ul. Slobode, ul. Bokeška, kao i poprečne ulice Vučedolska i Karađorđeva, zatim ul. Njegoševa, ul.19 Decembra, ul.Beogradska i jedan dio ul.Vaka Djurovića”, saopšteno je iz policije.
Naime, kako su zaključili, navedene ulice biće povremeno otvorene za saobraćaj shodno i po procjeni rukovodioca obezbeđenja.
I Srbija dobi prvog deklarisanog LGBT predsjednika
Ili ustav da se mijenja. Jadna zena.
https://www.facebook.com/share/r/1K2Vz2h4XC/
I Milo ima ovakvih fanova ...
There are currently 11 users browsing this thread. (0 members and 11 guests)
Bookmarks