Nije kod nas nalećeh slučajno.
Ladno su liku ukrali VRATA OD AUTA

Supruga mu je rekla kako će ga ona odbaciti autom na posao jer im se beba ovako i onako probudila.

Spustili su se na parking. Supruga je prva prišla vozilu i potpuno začuđeno zastala.

​- Žena me gledala. Rekla je da nema nema vrata. Pitao sam ju kako nema vrata. Došao sam i vidio da fakat nema vrata. Nismo znali što sad, i onda smo zvali policiju. Ne znam je li bih plakao ili bih se smijao - prisjetio se Josip.

Nakon prvotnog šoka, shvatili su da cijela situacija izgleda nadrealno. Kada su se malo sabrali, primijetili su da vrata nisu jedino što nedostaje.

Ono što cijelu priču čini još nevjerojatnijom jest činjenica da su kradljivci svoj posao odradili iznimno precizno. Na ostatku karoserije Josip nije uspio pronaći niti jednu jedinu ogrebotinu. Uz vrata, iz vozila je nestala i kutija sa sredstvima za čišćenje, što je izazvalo dodatno čuđenje o motivima i načinu rada kradljivaca.

​- Nema nigdje ogrebotine, svaka im čast - prokomentirao je Josip rad profesionalaca.

​- Nimalo nije bilo smiješno kako su nestala vrata. Valjda su uzeli sredstva da ih počiste kasnije. Znači, baš ono tragikomična situacija. Sva sreća da nisu uzeli i dječju sjedalicu - dodao je.