Ne može, nije prošlo na plenumu
Laka noć.
Ne može, nije prošlo na plenumu
Laka noć.
Last edited by Mylene; Yesterday at 23:30.
A može BMW klub a to ne može.
Poslano sa mog SM-A566B koristeći Tapatalk
@starwalker dodaj u naslovu podforuma koji moderiraš i psihologiju pušti kvorum.
Ne moderiram odavno ništa, samo sam posjetilac ovdje. Administracija se izjasnila da sam svojim djelovanjem 'promijenio pristup forumu', šta god to značilo.
Sada vidimo rezultate tog poželjnog moderiranja od strane admina i supermodova (koji se uopšte ne pojavljuju) u vidu sloma forumske kulture a što se ogleda između ostalog i u tvom djelovanju ovdje gdje si privatizovala svaki topic i diskusiju svela na lični nivo te prekršila vjerovatno svako pravila foruma bez sankcija. No hard feelings, al to je jasno ko dan. Ovdje su nekad glave letjele zbog sitnica.
U tom svjetlu se pozivati na moderianje nekakvog novog podforuma je vrhunac apsurda.
Ne zamjeram nikom ništa, pojave evoluiraju.. svemu jednom dođe kraj... ali bilo bi lijepo i ljudski kad se ne bismo pretvarali pred očiglednim.
Ako je ovo noć istine, ovo je moj trenutak iskrenosti.
Last edited by starwalker; Today at 00:11.
The more things change, the more they stay the same.
Last edited by Bluemoon; Today at 00:21.
Fizika (čak tri zakona) kaže da tijelo brže tone kada ima veću masu...
Dakle direktno je doprinijela bržem potapanju.
Living on the EDGE side
............ Ż\_(ツ )_/Ż............
Moje tijelo je teško, a ne mogu da potonem. Rušim zakone fizike. Čak tri![]()
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Nije ovo brod odavno, no camac za spasavanje. A okeanom sibaju vjetrovi![]()
pa kazes nije do tebe, bar smo plutali, a to dosla i izbusila rupe
nothing comes from violence and nothing ever could
Meni je fascinantno koliko se ovdje forum svako malo uzdigne na nivo izgubljene civilizacije, pa se krene o tome kako „brod tone“, kako više ništa ne valja, kako je bilo prije, itd, itd... Vjerovatno sam duže ovdje od 99,9% ljudi pa nekako i dalje uspijevam da ne doživljavam forum kao porodičnu baštinu ili životno djelo.Forum mi služi da razmijenim informacije, pročitam nešto korisno, napišem ponešto i nastavim dalje sa životom.
Ako je brod stvarno toliko dugo tonuo, pravo je čudo koliko putnika i dalje stoji na palubi i svakih par mjeseci drži oproštajni govor.Mada, moguće da je i do mene, ja se ne vezujem ni za lokacije đe živim, sjutra bi se mogao preseliti čini mi se...
![]()
Last edited by BiTrAtE; Today at 09:02.
da, samo sto sad treba da citas brdo spama da bi nasao info
Jbg uzastopni postovi, prisvajanje topica, učestali monolozi ili dijalozi (ne treba biti poznavalac neki da znaš da se dijalog vodi na PM), itd... Slabije ljudi stižu da moderiraju, iste i razumijem potpuno...
Podsjeti me na vic kad je poštar u Zetu obukao kaput naopako da ga ne probija vjetar na motor. Pao s motora, onesvijestio se, pritrčali Zećani da mu pomognu i veli jedan:"Aoooo, njemu se glava potpuno zaokrenula", i da ga spasi, okrene mu glavu za 180°
Sent from my 24090RA29G using Tapatalk
Last edited by joni; Today at 09:47.
Aj da ne pravimo toliko drame ni oko čega.Forumi svakako kao forma nestaju.
ma ok... samo nas pusti da lagano nestajemo odje, bas nam je lijepo u potonucu, a bih i da se vrate moji omiljeni drugovi koje si podavila
Vala ga i ti prećera
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
a jednom i ja
Hahaha mene to @extravaganca ništa ne dotiče mora da sam skot.
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks