Okaci kad proda.
Kuca na lijepom selu, kvalitetna gradja, plac veliki u zoni naselja moze da se parcelise posle kad prifali kesa, lijepa rijeka u blizini...
40k ispod trzisne vrijednosti eno se godinu i vise prodaje.
Placevi po trzisnoj i nesto nize eno vise po oglasima ne mrdaju.
Pa se pitam kad ce neko za 100k kupit tu kutiju sibica. Za 120+ bez ludi da naidje.
A kako ce ovim euro modelomhleb na 1e, sok na 3 i sl. i treba da je 130k.
No da mu za lijek treba namucio bi se 95k da ga proda.
Last edited by Bruda; Yesterday at 02:57.
U pravu je bizbi
Ovaj ga nikad ne bi prodao nekom kome banka isplati kredit.
Nikad!
Living on the EDGE side
............ ¯\_(ツ )_/¯............
Ovog mrca Bizni naucio da samo uzima novac koji nije iz kredita.
Mada hitno ga prodaje, cijena realna, brzo ce ga prodat.
p.s. Salu na stranu vrv je htio rec da je stan bez tereta, ne isplacuje se kredit po istom.
Ali nikad mi nece bit jasni ovi likovi sto napisu hitna prodaja.
Napisi narkoman sam, dugujem pare na kamatu, bolestan mi neko... To je dobro za pregovore.
Ni ja ne vidim problem u dječjoj sobi od 8m² ako već ne može biti 12-13m².
Moji se podigli(čitaj spavali) u spratni krevet koji za dvojicu zauzima 1,8m², za organizaciju ostaloga ti ostaje 6,2m². Evo ih zdravi veseli...
Sent from my 24090RA29G using Tapatalk
Moja bi ti zena rekla "to ti mislis da smo zdravi i veseli"![]()
Ništa onda, zadužit se kreditom, radit što više da bi se kredit otplatio, kupiti trosobni stan od 90m², nek svako dijete spava u sobu od 12 m² pa viđet jesu li zdravija i veselija (đeca). Ako jesu, onda griješim.
Ili može i druga opcija (za ove mlađe). Ne uzimati se i ne praviti đecu prije no što se za prvo ne obezbijedi dvosobni stan, pa drugo pravit kad se imadne za trosobni...Dobro, može se desit da se u čekanju ne oformi porodica ili izrodi jedno dijete, ali i za to ima rješenja ako je pok.đed ostavio imanje pa prodat i kupit veću košnicu.
Ostajte mi zdravi i veseli pa iako mislite da nijeste ili da su drugi zdraviji i veseliji pa iako nijesu.
Sent from my 24090RA29G using Tapatalk
pravi ocevi lijezu u sobi dje su djeca - radi zastite, zmija ima posebnu sobu
Having a parachute greatly increases your chance of surviving a long fall.
Have a parachute.
Ne znam ja jesam li u pravu ili nisam.
Rečeno mi je u početku kad se pregovara oko cijene prvo kažu za kredit je ta i ta cijena...
Kad kažem da sam za keš baš dobro spuštao cijenu ne vidim korist neku kad to napišem.
Pišem da drugi znaju...
Ne znam neka bude da se sprdaju da su svima djeca živa i zdrava da ih glava nikad ne zaboli...
Samo eto da se ne pre*erava i prave od djece da su debili.
8m2 za 2 djece je sasvim dovoljno neću u sobu fudbal da igraju.
Valjda će imati oca i majku da ih izvode napolje...
Moze li se rec da je za kes pa isplatit iz kredita? Ka da ce oni znat
Sent from my iPhone using Tapatalk
f6
Ne može, to se osjeti kada legne na račun...
Living on the EDGE side
............ ¯\_(ツ )_/¯............
Možda oće KEŠ da broji, da ga slika….
I dalje ima ljudi koji misle da se za keš može kupit stan, auto skuplje od 10k i slično. Fascinantno.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Bravo tebe. Prekršio si zakon. Samo se nadaj da neće taj plac provjeravati i pokucati ti na vrata.
Novčanom kaznom u iznosu od 1.000 eura do 8.000 eura kazniće se za prekršaj fizičko lice koje primi uplatu ili obavi plaćanje u gotovom novcu u iznosu od 10.000 eura ili više, odnosno u slučaju ako se uplata ili plaćanje vrši u dvije ili više povezanih transakcija u ukupnom iznosu od 10.000 eura ili više
jedimo ga moze izzvuc da ih je podigao s racuna sto ne ide ovom drugom u prilog.
inace su prodavci kola sektasi, dosli su i kod njih, samo ne znam dokle su stigli, predugo to vec traje
Last edited by goozica; Today at 10:07.
nothing comes from violence and nothing ever could
Ne može ni to. Nije problem porijeklo novca, nego su obavili poslovnu transakciju preko 10,000 u gotovini što ne bi smijelo.
A već vidim kako je i odrađena. Faktura na 10,000 će bit prikazana na autoplac a 8,000 van sistema.
Brao, no ja rekoh opet se moze izvuc na neznanje. Niko ti nista ne prati niti ih zanima niti su upuceni.
A to drugo, bojim se da je veca razlika 😊
nothing comes from violence and nothing ever could
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks