Page 148 of 148 FirstFirst ... 4898138144145146147148
Results 3,676 to 3,677 of 3677

Thread: O motociklu...

Thanks Thanks Given 
    6,592
    Thanks Thanks Received 
    6,195
    Thanked in
    3,610 Posts

Pridruži se HOLLYWOOD na Viberu https://invite.viber.com/?g2=AQB4US3...E2vxvghDo9EhjB

Sent from my SM-A546B using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    1,326
    Thanks Thanks Received 
    2,796
    Thanked in
    1,307 Posts

Originalni bracket za telefon/navigaciju/carplay preko 50 eura...parce cijevi na mount za vizir, pa opet za to treba onaj drzac...kako da ne

Kao neko ko fotka po malo, vec sam imao ovo...Zove se magic arm i sluzi da nosi kameru ili svijetlo cak do par kg...i kosta oko 10tak eura inace na temu, aliexpress itd...aluminijski je
    (dobra stvar ako imate nesto "privremeno" da monitrate na crash bar, volan itd)

Upasovalo se kao fabrika, evo 2-3 dana se vozi, nije se odvrnulo od vibracija...A i da krece da se odvrce, nasucu threadlokera u njega, stetovacu tih 10e

Inace bas se ubacih danas u gadnu situaciju, probah hard enduro ahahaha... spustih se nekakvom kozijom stazom van asfalta i samo kako je krenuo spust kapiram da nemam dje da se okrenem, voda ponijela put, sve onaj sljunak rastresiti sa dzombama, a spust takav da kocim a ne stajem, inercija nosi, dzabe motorno dzabe prednja dzabe zadnja kocnica....
    Nije mi dobro bilo kad sam se spustio dolje, bas sam se uprpao da ce me helikopter vadit...
    Popeh se na motor, i ustanuh na fuzastere i gas...samo mi je u glavu bilo ili cu da ga ugusim na pola uspona i da stanem, ili cu slucajno nabit gas pa cu se katapultirat...Popeh se ne znam ni sam kojom srecom, nit sam znao da umijem drzat ravnotezu dok motor slajfuje...Iznenadih se s ovom kineskom CST dual sport kramponjacom

Last edited by Laz; Yesterday at 20:45.

3. The Following User Says Thank You to Laz For This Useful Post:

Page 148 of 148 FirstFirst ... 4898138144145146147148

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 6 users browsing this thread. (0 members and 6 guests)

Bookmarks

Bookmarks