Evo gledam cijelo jutro na tv vijesti kako će narod da se organizuje velike proteste protiv najavljenog dizanja plata... ne pitaju se sa glavom
deuscroix
Eeeee, ali znate li vi šta je DPS radio?!?
Living on the EDGE side
............ Ż\_(ツ )_/Ż............
Nisi se bunio kad je DPS…
In the other news…
Nisam znao da su i ovi usvojili neku bajku “Budi kao Lazojko”.
Baš kreativno ime…
Kako se od tuđega lako siplje…
https://www.cdm.me/ekonomija/glavni-...olji-standard/
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ako ovi ne budu valjali, bar ćemo njih lako maknut
Ajmo na forum da napravimo platformu.
Minimalna plata 1999e.
Minimalna penzija 1499e.
Dječiji dodatak po djetetu 199e
Besplatna mješcna kupovina iz nacionalnih rezervi do 299e.
Besplatno Svaki mjesec 99litara goriva.
Besplatno liječenje na privatne klinike u zemlji i inostranstvu do 999e mjesečno.
Nazvaćemo je Bolji Život.
Living on the EDGE side
Mnogo za penzionere ... jos ih ima iz radoja dakica
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Znas da je sve to nidje veze i populizam, da nisu zeru ojacali ekonomiju, kad svaki put pred izbore sele iz bruto u neto, zaduze se i povecaju gomilu poreza i dazbina, a NIKAD ne spomenu socijalna davanja.
Iole jaka ekonomija moze da priusti si solidna socijalna davanja.
Nasi ljudi u normalnim zemljama ni ne rade. Koji ce im. 1000+ i ispijaju dojc.
Ovi nasi genijalci iz Vlade Luksemburg, Singapur, Monako, a ovi na birou gladuju i gledaju druge kako im rastu primanja, sto posljedicno povecava cijene, pa ovima na biru svaki put sve teze.
Last edited by Bruda; Yesterday at 12:24.
Pa šta ima veze, plan Forumske stranke je jednostavan.
Za javnost sam već rekao gore.
Za nas interno, ulazak u parlament, kapa plaća poslanička, po koji načelnik, onda u drugom krugu i neko ministarstvo pa onda po dubini...
Naš slogan
PANENOJEL
Living on the EDGE side
Talog
Knežević: Da nije bilo Vučića ne bismo pobijedili Đukanovića, svaki pošteni Srbin glasaće za SNS
https://radioskala.me/knezevic-da-ni...lasace-za-sns/
Vidim veliku brigu da slučajno ne devalviramo valutu euro. Ne znam koji je plan premijera ali koliko mogu da vidim on je veliki psihopata koji ima ambiciju da svaki regularni € proizveden u Frankfurtu nekim kanalom provuče kroz naš sistem .
deuscroix
Primijetih da ne kaže svaki PRAVI Srbin nego svaki pošteni. Njemu i dajguzu je ova predizborna kampanja mnogo bitna.
Teški nesoj bez imalo obraza. A odje se predstavlja kao neka moralna gromada. Pljuje ga većinska srbija zbog ovoga,ali on ne odustaje,on i dalje zna šta je bolje za gradjane srbije od njih samih…
A zna on ako mu pane gazda da ide i on sa njim
Ali saopštenje tzv. demokrata u ime Zdenke Slovenke, pa to samo oni retardi mogu da sOčine.
I naravno puno grešaka...
Ништа више прича око ћенеифа.Сад иде по Малим Моштаницама да убјеђује људе да гласају за Пицоустог.
Јбг код Психа кад те купи, мораш да одрађујеш.Нема врдања.
https://x.com/PriceIzLeskovac/status...30813800706260
Црногорце је одржало црногорско срце.
Nessto mi se cini da nema te cifre koju mozes da dobijes da lajes ovako.
Mutan je Pipun do bola, vjerovatno cemo saznat u narendih par godina u sta se uvalio te ovako laje po selima.
Having a parachute greatly increases your chance of surviving a long fall.
Have a parachute.
Je li ovo bas u Malu Mostanicu? Tamo izgleda svi vole Vucica, pokojna baba mi je od tamo, non stop je gledala Pink i naravno sve najljepse pricala o Aleku. Ti stariji ljudi stvarno misle da je on spasilac
Sent from my SM-A556E using Tapatalk
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Treba stalno ponavljati da Lepoglavi naziva prijateljem čovjeka koji je izjavio da je svojim očima vidio dokaze za državni udar i da su ti dokazi jaki. Ako je Lepoglavi kriv, kao što ja mislim da jeste, onda ga je Psihopata prodao; ako nije kriv, onda mu je Psihopata smjestio. U bilo kom od ta dva slučaja, samo bijeda ljudska kao što je Lepoglavi može Psihopatu da naziva prijateljem. Pričam samo o ličnoj ravni. Zasebna je priča što Lepoglavi ljubi prkno mnogo većim autokratama od Bastadura.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Vjerovatno mu drzi neke konkretne dokaze za drzavni udar pa mora da radi to sto radi. Svakako bljuc.
Last edited by hercules; Yesterday at 20:07.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Samo mu se poklopilo, da je plaćen za ono u čemu uživa
Evo smo svi tuzni zbog zvalavog, oce li sad biti premijer
nothing comes from violence and nothing ever could
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks