Samo da ti je znati kako zaboli osiguravajuce kuce kad moraju biciklisti da isplate pare))
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Samo da ti je znati kako zaboli osiguravajuce kuce kad moraju biciklisti da isplate pare))
Sinoc me kao suvozaca alkotestirase
Poslato sa DNY-NX9 pomoću Tapatoka
Neku noc sam se vozio sa djecom na zadnje sjediste. Odusevljeni bijahu...
Jesi li to popio?jer ako si pjan kao suvozac pisu kaznu
Ne računa se tako
rm -rf /
Ne znam do kad će da traje, ali ovo je hit. Osjetno smo relaksirani van grada.
Lik je na prilazu autoputu zabo 40 km/h ko na tempomat, niko ne pokušava da ga pretekne, haha...
To mi nije jasno, ljudi imaju prekratko pamcenje ili ne prate signalizaciju. Na autoput vozis 110 na sat i nemas sta da brines. Ovamo dolje uvijek ides do 9 preko ogranicenja.
Prema tome, šta da ti kažem?
Gradska voznja je skroz OK sada, rijetko ko se zalijece preko zutog i bas rijetko ko vozi brzo. Ima balvana kojima crveno ne znaci nista ali ih ima manje no ranije.
Van grada je voznja spora i to je skroz OK. Ono sto mi smeta je prelazak sa 80 na 50 u veoma kratkom roku - pogotovo ako na takva mjesta postave radare. Ali nas zato iduce ljeto ocekuje pakao kad nagrnu turisti. Bice popravki klima u autu, trebace nam.
Elem, juce policija lagani prekrsaj da bi upalila rotaciju i zaustavila nekog bijelog TZ golfa. Crtam kao bizbi, crvenom bojom je oznacen maherski manevar bijelo-plava policije.
![]()
Having a parachute greatly increases your chance of surviving a long fall.
Have a parachute.
U avgust, 64 vozio, ogranicenje bilo 50. Pratio kolonu. Platio za onu do 10km prekoracenja tj 43eura na terminal.
https://patrolacg.com/
Ovo ne koristite ne daj boze... pu pu
Uzas ... mada je kao waze.. sto spominju kolege
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks