Ili je ocistio podsvijest![]()
Ali, kad mi neko kaže ništa ne sanjam..a sanjaš jadan ne bio, sanjaš no si od podsvijesti debelo diskonektovan.
Poslano sa mog SM-A566B koristeći Tapatalk
Ili je ocistio podsvijest![]()
Podsvijest se ne može očistiti tako lako kako veli lujza hej.I ostali "promoteri" samo misli pozitivno bla,bla.
Treba se suočiti s onim sa čim nisi bio tad u stanju da se suočiš.Možda si bio suviše mali i nespreman ili suviše mlad i lud da razmišljaš o posljedicama.
Meni recimo kad se ubio drug imala sam svega dvadesetak godina toliko sam bježala od toga da nisam na sahranu htjela da idem, niti da mu na grob odem bježala sam od svega.Onda sam jedno vrijeme imala seriju snova đe svaki pedalj od moje kuće do njegovog groba bio u snu dok nisam konačno riješila da odem.Bilo mi je teško, preteško u javi kad sam konačno otišla ali više nikad nisam snove te vrste imala.
Isto sa ocem kad sam imala toliko na javi nesuglasica u snu sam znala da tražim rješenja.No zanemarujemo mi podsvijest bojim se isuviše.Najpribližnije je Jung tu govorio o Senki.
Last edited by Bluemoon; Today at 15:40.
Ovo je vise upadica bila, kao jos jedna mogucnost, ali ocoplih kapilar
A dje ocistiti.. treba umrijet za svako to stanje sto koci. Tabula rasa, prazan ali s iskustvom. Svi oni imperativi oko posta molitve bdenja sluze za tu borbu, protiv grijeha, ega, kojih je podsvijest i srce puno, pa ti diktiraju javu i o jadu te zabavljaju
Uzmi sad u obzir da si prožet i kolektivnim nesvjesnim kao dio Čovječanstva.Za kolektivno nesvjesno su mi snovi koje baš znam da je pripadaju lično meni.
No dobro (ovo se ne odnosi na tebe) neki ljudi prosto žive kao platneni možda je njima banja u mozak.Možda mene za razliku od njih goni neko prokletstvo rado bi se s njihovim mozgom mjenjala.
Last edited by Bluemoon; Today at 15:52.
Neko ima bolji neko gori firewall
Connect to the source, dc
Ja imam takav da zavidim onim ljudima koji imaju nikakav.
Sopstvenih nesuglasica sa podsvjesnim mogu da se izborim jedan na jedan kao što rekoh njemu gore ali sa kolektivnim ponorom mogu samo da ga gledam i da me duša boli.
I evo @starwalker veli Magnezijum mi je pomogao.Jes ka AI koje si se ufatio.
Ti ćeš jadan ne bio ka svitac da se ugasiš ako lunjaš tako po ponorima tame naivno.
Last edited by Bluemoon; Today at 16:25.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks