"Zivot je Avganistan, vjeciti rat niskog inteziteta"
• No Rich Parents •
Osvježilo!!!
Sjeća li se još neko onoga lika što je pisa ođe “20% mora stranački, ostalo eksperti”.
E pa evo vam osvježeni ekspert yeba vas on
Sent from my iPhone using Tapatalk
Tko leti, vrijedi...
Ubjedljivo najbolji iz garniture Demokrate, SNP, DF, gospodski je radio posao dok je bio ministar sporta.
Last edited by Jakuza; 24-09-26 at 20:43.
MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!
Prelepo ako je tačna inf
Sent from my 2510ERA8BG using Tapatalk
Ne znam dje da napisem ali usmrdjeh se od cigara U lokal UNUTRA. Dje je inspekcija da ih dozove pameti, sanker koji je ujedno i vlasnik isto pusi, svaki 2 sto isto, uzas
Sent from my SM-A556E using Tapatalk
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Ko ce reci da nikad nismo imali "taster" poslanike?)
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Kao prvo, kazne su im takve da se lokalima isplati da ne poštuju zabranu pušenja. A što se inspekcija tiče, niko neće time da se bavi. Zamisli da si policajac bez mogućnosti da se braniš od avetinja, da svaki seljak koji drži neki lokal može da ti prijeti ili da odbije da te usluži. To malo jada što se bavi tim poslom svaki lokal napamet zna. Dovoljno je da inspektor u jedan lokal uđe i da za pet minuta svi lokali u krugu od 2km znaju da je inspektor na terenu i koji. Čitav koncept inspekcijskog nadzora treba da se promijeni da bi to funkcionisalo.
My stomach was making the rumblies - that only hands would satisfy.
Moja omiljena
“Kad smo tokom socijalizma bili prinuđeni da napredujemo jer nam je bilo naređeno da se školujemo i da budemo pristojni... To je bila jedna 'iskrivljena slika'. Mi nismo bili mi. To je bilo nešto 'nepošteno' što je naređeno. Zato sad, kad je, evo, demokratija stigla i kad je 'vlast po ukusu naroda' – ovo je naša slika i prilika.”
Umjesto slike autora misli Ramba, evo nase slike i prilike
Tko leti, vrijedi...
RTCG.. intervju sa M.Spajicem . Budzet 20 milki i na fotelje skoro bez naslona su zakacili tockice iz Okova... nerealno
Pih kako me sitnice nerviraju
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Nikad nisam vidio javnu licnost da ovako zastane kad treba da slaze na postavljeno pitanje. Kao dijete od 5godina.
f6
A ja sam kriv što sam živ... Svaki penzioner, vjerovatno.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Gledajte fudbal,pustite se lazojka…mazohisti
Čas vam je Spajke, čas - Lažojko.... Ko će vama stati u kraj ;P
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks