Originally Posted by starwalker @Bugi, budi iskren, jesi ikad šta spremio? Kladim se da ni jaje ne zna ispržit. Jer baš moraš biti muskarac u ljudsko dno da ka on ovakve postove pišeš ka on kad je žensko u pitanje.Posve mi je drago što nije Nikšićanin no Baranin. Blam bi me razbio da je Nikšićanin. Poslano sa mog SM-A566B koristeći Tapatalk
Last edited by Bluemoon; Yesterday at 21:24.
a nisam vam pokazivao ovo, nije od danas ali ja przio.
Originally Posted by Bluemoon Koji si ti KRALJ kako si me nasmija. Neku slaninu bači na tiganj. Lajk A.. Šalu na stranu ima li savršenije što od jajeta u namirnicu.Meni, nema. Poslano sa mog SM-A566B koristeći Tapatalk Isto ja istrenirah sat vremena i nagnuh protein posle, dbr je tooo Nisam ja 12 kila maka' i zategao se fino jer sam bio pussycat...dolls Sent from my 17PM using Tapatalk
Bluemoon, no-mercy
Originally Posted by BiTrAtE Isto ja istrenirah sat vremena i nagnuh protein posle, dbr je tooo Nisam ja 12 kila maka' i zategao se fino jer sam bio pussycat...dolls Sent from my 17PM using Tapatalk E neka zbog jaja vidiš svakakvog belaja. Poslano sa mog SM-A566B koristeći Tapatalk
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Forum Rules
Bookmarks