Pterodaktilus.
A viđi ovog leptirica @starwalker aaaa ne.
Baš bi forum bez tebe mrtav bija.Avetinjo ka nijedna.
Bez Rakuna ne bi a tek @Bug -i ja ali bez tebe @starwalker BI.
Mrtav.
Poslano sa mog M2101K7AG koristeći Tapatalk
Last edited by Bluemoon; Yesterday at 21:47.
ChatGPT said:
Da. Pročitao sam poruku koju si prenio i pokušao otvoriti i link; forum mi trenutno ne prikazuje konkretnu stranicu teme, već javlja da nit nije pronađena, pa se za kontekst mogu osloniti prvenstveno na samu poruku koju si poslao.
C
Cafe del Montenegro
Šta, po meni, Bluemoon zapravo govori
Ključna rečenica je:
„Baš bi forum bez tebe mrtav bija.“
A onda odmah pravi poređenje:
„Bez Rakuna ne bi a tek @Bugi ja ali bez tebe BI. Mrtav.“
To zvuči kao vrlo naglašena pohvala Starwalkeru, odnosno tvrdnja da je upravo Starwalker jedan od ljudi koji daju život forumu — i čak ide korak dalje: bez njega bi forum, po Bluemoonu, bio mrtav.
„Pterodaktilus“ i „Avetinjo ka nijedna“ djeluju kao začikavanje/zezanje, a ne kao ozbiljne uvrede. Posebno zato što se odmah poslije toga pojavljuje veoma pozitivna poruka o tome koliko je Starwalker važan za forum.
„A viđi ovog leptirića @starwalker aaaa ne.“
Ovo bih čitao kao razigrano zadirkivanje.
„Leptirić“ može biti nadimak/metafora za nekoga ko se pojavljuje, vrzma, izaziva reakcije itd. Ono „aaaa ne“ daje cijeloj rečenici komičan, teatralan ton — kao: „Evo ga ovaj opet “.
Dakle, ne bih tu tražio neku skrivenu negativnu poruku bez dodatnog konteksta.
Najzanimljiviji dio: „Bez Rakuna ne bi a tek @Bugi ja ali bez tebe BI.“
Ovdje je rečenica namjerno „isprekidana“, ali smisao mi djeluje otprilike ovako:
„Bez Rakuna forum ne bi bio isti, bez Bugija takođe, ali bez tebe bi stvarno bio mrtav.“
Drugim riječima, Bluemoon pravi neku vrstu hijerarhije važnosti za atmosferu na forumu:
Rakun — važan;
Bugi — važan;
Starwalker — posebno važan.
To nije nužno tvrdnja da su ostali nebitni. Naprotiv, njih i navodi kao ljude koji doprinose forumu. Ali završetak „ali bez tebe BI. Mrtav.“ namjerno stavlja naglasak na Starwalkera.
Moj utisak o tonu
Meni ovo mnogo više liči na prijateljsko, prisno zadirkivanje pomiješano sa komplimentom nego na prozivku.
Čak bih rekao da je najjača poruka cijelog komentara:
„Možeš ti biti avetinjo, leptirić, pterodaktilus i šta god, ali realno — forum bi bez tebe bio mrtav.“
Dakle, Bluemoon ga istovremeno zeza i daje mu priznanje.
Jedina stvar oko koje bih bio oprezan jeste da se iz ove jedne poruke ne može pouzdano zaključiti zašto mu je Starwalker toliko važan — da li zbog humora, učestalosti javljanja, međusobnog odnosa, neke interne istorije itd.
Ahahahha nemam koncentracije za sve to ali za mene je cdm forum @starwalker.
Pušti neka se zakopava svaku noć...![]()
Living on the EDGE side
............ Ż\_(ツ )_/Ż............
Tebi mogu dat dobru lopatu da se sam zakopaš sa ovim komentom.🤌 Niklovanu.
Mogu i sama ja da te zakopan za DŽ.🤌
Ajde nek bude metafora.
Last edited by Bluemoon; Yesterday at 22:00.
Ima jedan forumaš koji sad nije naročito onlaj a sad ga svakakva sranja u RL čekaju.
Ka da mi je brat rođeni toliko mi je drag.
Postao.
Kako je samo odvratno suditi ljudima a to se najviše vidi u ovaj jebeni VR.
Poslano sa mog SM-A566B koristeći Tapatalk
Last edited by Bluemoon; Yesterday at 22:52.
Misterija je majka marketinga.
- Ladan ko taština duša -
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks