Na veliki aerodromski parking. Čim prođeš aerodrom, sa lijeve strane zgrada na 4-5 spratova, ne možeš promašiti. Samo ponesi papirnih eura, jer ne može da se plati karticom (makar nije moglo do prije par mjeseci).
#fakenews
Je li bio ko Azerbejdzan, Uzbekistan, Kirgistan? Koji grad ili selo uz Baku obici? Lankaran, Sheki ili Ganja?
Koje su preporuke za Kirgistan? S obzirom da je sve sem Bishkeka priroda, Isik kul, Son kul i ostala jezera?
Društvo prvi put koristim Wizz
Kupio karte, čekirao se onlajn. Trebam li što da štampam od papira da pokažem nekome? TGD-LJU preksutra je let
Upravo se čekirao LJU-TGD za 12.07.
samo da znam da li trebam da štampam što od papira ili samo da pokažem ovo što mi je stiglo na mejl
Venecija u novembar, presmiješne karte iz Tirane.
Imate li kakve savjete za prevoz sa aerodroma (Trevizo) i neki AirBnB za par dana?
Forever young, i want to be forever young
Venecija u novembru je pod vodom uglavnom, cisto da upozorim![]()
Valjda MOSE služi nečemu
Svakako nemam mogućnosti prije toga, a baš osjećam da mi je potreban skok nedje par dana
Forever young, i want to be forever young
Preporuka za parking u blizini aerodroma u Tirani.
Sent from my SM-S938B using Tapatalk
Preporuka za parking u blizini aerodroma u Tirani.
Sent from my SM-S938B using Tapatalk
Na veliki aerodromski parking. Čim prođeš aerodrom, sa lijeve strane zgrada na 4-5 spratova, ne možeš promašiti. Samo ponesi papirnih eura, jer ne može da se plati karticom (makar nije moglo do prije par mjeseci).
Postavio sam isto pitanje prije 15 dana.Bilo je na vrh topika.
Last edited by Cass; Today at 14:00.
To learn how to use your head, you have to go out of your MIND.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks