Pa i npr. tenis je individualni sport, a ti sportisti uvijek predstavljaju i svoju državu, i sa ponosom to ističu.
Pa i npr. tenis je individualni sport, a ti sportisti uvijek predstavljaju i svoju državu, i sa ponosom to ističu.
Ovaj ... veoma skup sport ... veoma ...
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
300 eura registracija + 300 eura parking podgorica ...
I da se vozi auto preko morace... cist luksuz...
Uvode nas u Evropu ali pogrešnim putem![]()
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Sretno svima koji slave!
https://mediar.me/mup-trazi-provjeru...icenja-brzine/
Sent from my OP13 using Tapatalk
Stay salty.
Sreca u nesreci su 6000 sluzbenih auta a kad sluzba kasni onda se mijenja zakon a ne zbog gradjana...
https://www.facebook.com/share/v/1DM...ibextid=wwXIfr
Vise ovakvih kilipova sam gledao , bukvalno klip dje lika cimaju na bmw x5 jer je satamnio katadioptere na branik …
Je li moguce da po evropi je ovako strogo za sve modifikacije i kako se odnose prema kolima koja su tu turisticki ?
Sent from my iPhone using Tapatalk
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Svuda je relativno strogo, ali u Njemacku i Austriju je smjehoteka...Ovo sto nasi obecavaju da ce kola biti jeftinija ako udjemo u evropu znaci da 85% auta kod nas nece moci da prodju tehnicki pregled...Ko nema dpf ide u zatvor
Svaka modifikacija mora da se plati i atestira, i mozes koristit samo brendove koji su spremni da ti posalju odgovarajucu dokumentaciju za atest.
Ja sam gledao dje lika zaustavljaju da vide da li spojler ima bmw part number i bmw logo ili je nelegalan ako je aftermarket.
Izmedju ostalog sam proveo malo vremena u Frankfurt, mislim da bi vise trebalo da se posvete izbjeglicama, glibezu i smecu koje je na ulicama, ljudima koji se bukvalno bodu u venu u sred centra grada itd...nego sto je neko spustio auto.
Mada im i ekonomija nije neka u zadnje vrijema, baustela snovi padaju u vodu cini mi se
Vjerujte vi meni, Poljska ce da postane gigant...Prvo zbog auto kulture a onda zbog svega ostalog
Last edited by Laz; 19-09-26 at 13:05.
je li ovo BMW XM 1.2tce
![]()
Samo maknuti zadnju kupu i eto lijepog stedljivog pogrebnog auta .
Meni je ovo prekul
Sent from my OP13 using Tapatalk
Stay salty.
Šteta što su odustali od koncepta
U decembru 2025. godine u Maroku prešao je preko 1.000 kilometara (tačnije 1.008 km) bez punjenja baterije, pri prosječnoj brzini većoj od 100 km/h.
To bi bio pravi EV.
Living on the EDGE side
............ Ż\_(ツ )_/Ż............
Ubica EV?
Oce li se moci ovaj vodonik probiti u trci eko goriva?
Last edited by NetworkMaster; Yesterday at 18:52.
Gledam nesto RAI, Afari tuoi i na reklame cesto prodje neka Opel Korsa za oko 12 - 13,000 eura ili Fiat Panda sa 14,950 eura cijenom. Je li to nesto staro za novo ili neki drugi trik. Laura Pausini vjerovatno svake godine promijeni po jednu Pandu. Jedan od rijetkih sportsko - lubenicarskih automobila koji ne kaci ivicnjake, armaturu i ostalo sto viri po podgorickih ulica. Jos kad bi smo svi vozili Pande opstina ne bi morala da se trosi na asfaltiranje po Zabjelu i Zagoricu.
Polinezija gospodo.
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks