Ljudi koji nisu dostojni sebi da kupe jednom godišnje najnoviji ajfon i ne treba da budu blizu nas. Ako nisu dobri sebi, ne mogu ni nama biti.
Ljudi koji nisu dostojni sebi da kupe jednom godišnje najnoviji ajfon i ne treba da budu blizu nas. Ako nisu dobri sebi, ne mogu ni nama biti.
Davno je rečeno, svi korisnici iPhone su jednaki, ali su neki jednakiji od drugih.
So say we all.
Living on the EDGE side
............ Ż\_(ツ )_/Ż............
Dosta firmi i državnih institucija ima ugovore za kupovinu na rate sa prodavnicama tehničke robe. Znam da je tehnoplus imao dobre cijene, tipa one sa sajta, za koje je naglašeno da su za jednokratno plaćanje, budu iste i za kupovinu na rate. Doduše, preko tih ugovora sa firmama obično nema opcije za preko 12 rata, ali je cijena na tih 12 rata dosta niže od cijena na 12 rata kod operatera. Dosta mojih kolega i koleginica tako kupuje telefone i skoro su u kontinuitetu u kreditima za tu namjenu. Za tehnomax i multicom ne znam kakva je situacija, oni obično imaju plaćanja na 12, 24 i 36 rata preko kartica raznih banaka, i tu cijena nije drugačija u odnosu na operatere. Ni u tehnoplus na taj način nije drugačija cijena. Jedina stvar koju sam ja kupio na kredit jeste stan, jer to je nešto što nijesam mogao da isfinansiram jednokratno. Sve ostalo za gotovinu, uključujući i telefone.
Istina je da neko vrijeme nijesam provjeravao da li sve što sam naveo i dalje važi, mada je ovako bilo duži niz godina. Gotovinsko plaćanje je potpuno druga priča, tu po povoljnosti dominiraju male radnje, specijalizovane za prodaju telefona i prateće opreme.
Last edited by elemental; Yesterday at 12:21.
Te kupovine opreme na rate kod nas su cista pljacka . Jer su sad svi pokupili foru sa punom cijenom i ako je za gotovinu ide 20% popust … jeftinije je onda poc direkt u banku i dic kredit i poc kupit za gotovinu
Sto se tice ovih prica i mimova sa bubrezima i sl. ne znam kako narodu to ne dosadi … pa evo svaki brend cak i kinezi svi su svi po 1000+ eura ako hoces da kupish flagship telefon ….
I ja razumijem da je nekome tesko da shvati da neko da 1000+e za telefon , isto kao sto je mene tesko da shvatim da ima ljudi koji daju po 200-300-500e za farmerice ,za torbe , za patike cipele.
Da ne pominjem vas sto pusite pa svaki mjesec po 100+ eura za cigare , za kladionicu , za alkoholisanje …. Ali ja npr ja takve ljude ne osudjujem to je njihov merak i ako im je banja da ispune merak a mogu da prisute ne vidim problem samo rokajte
Opustite se ljudi i uzivajte u zivotu
Sent from my iPhone using Tapatalk
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Samo aluminijum
Kvaliteta de lux
![]()
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks