Prosti jadi no u ovolikom bumu informisanosti najmanje si o meteo situaciji informisan.
Zadnjih mjesec dana ga bas raznosi
Nevjerovatno nesto, znaci oni na dnevnome nivou mijenjaju prognozu. Nista ne mogu da ubodu.
Kolega moj jedan stariji covjek, njemu je dovoljno bilo put orjena i san djovanija da pogleda i znao bi kakvo ce vrijeme biti, nije mu trebao ni kompjuter ni instrumenti.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Evo kod mene kako je trenutno, upalismo klime jer se drugacije ne moze zaspati.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ne znam za PG al tenutno na Žabljak 13⁰C i razmišljamo se naložit jedan oganj da se obrne neka kobaja na žar...
I evo kisica pocinje u PG![]()
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Njuh me nikad prevario nije.Pada kia u Podgoricu.
Poslano sa mog SM-A566B koristeći Tapatalk
Ovlaila asfalt i rairio se miris vlanog asfalta i urekla.
Poslano sa mog M2101K7AG koristeći Tapatalk
Napokon .....ba pljuti u BR
Sent from my SM-S948B using Tapatalk
U Tv padose dvije kapi.
Vidjecemo danas...
Sent from my SM-A566B using Tapatalk
Ove bolesti.
Sad sparina.
Disat se ne može.
Udari momački sad. Ljepota.![]()
Kakva oluja u Tv, samo da potraje
Kvota 1.1 na sparinu za 15min i 30c
Sent from my SM-A566B using Tapatalk
abljak 9⁰C trenutno
12.09.2026 13:30h
Pada u PG opet no se ovo vie moe nazvati ljetnjom no septembarskom kiom.
Teka ali teka sparina.
Hmmmm zanimljiv lik.
"KO JE CG METEO BY PAJO FROM JUGOVO?
Iza stranice CG meteo by Pajo from Jugovo ne stoji nikakva institucija, politička partija, interesna grupa niti neko ko je plaćen da govori ono to drugi ele da čuju. Čist volonterizam. Nisam čovjek podjela, nego čovjek bratstva i jedinstva, ljude dijelim ne po naciji ili vjeri, već na dobre i one koji nisu.
Iza stranice stojim ja i moja ljubav prema Pljevljima, Crnoj Gori i meteorologiji.
Rođen sam u Beogradu, odrastao u Pljevljima, zavrio dravni fakultet u Nikiću, oenio jednu divnu enu i otac sam troje đece.
Od Korone ivim i radim slobodno u selu Jugovu na 10km od PV, gdje sam odlučio da svoj ivot uskladim sa onim to mi je oduvijek bilo blisko prirodom, zdravim vazduhom, selom, zemljom i svojim krajem, ivotom sa to manje stresa i budala.
Moja đeca su ila u gradsku kolu i sami su donijeli odluku da se prepiu u seosku kolu na Srdanovom grobu, jer im je bolje, na zdravom vazduhu su, imaju maltene privatnu učiteljicu, jer ih je nekoliko u razredu, imaju prevoz do kuće, imaju u koli sve uslove kao u gradu.
Uzgajam zdravu hranu za svoju porodicu, a neto malo i za prijatelje. Ne ivim od velikih priča ivim od svog rada, vaspitavam đecu na stari i provjeren način.
A onda je dola i CG meteo.
Počela je iz ljubavi prema vremenu, prirodi i Crnoj Gori. Danas pratim temperature, padavine i lokalne vremenske pojave irom zemlje, ali prije svega pokuavam da ljudima pokaem da vrijeme nije samo broj sa termometra. Vrijeme se mora gledati i oslukivati na terenu.
Isto tako sam kroz ivot naučio jednu stvar ne mora uvijek da se slae sa većinom da bi bio u pravu to ima svoje miljenje.
Jo 2001. godine, zbog svojih stavova kada je vjetar ogolio korupciju i odnio krov sa studentskog doma Braća Vučinić, u jednom danu nagrađen i izbačen sam iz doma u Nikiću, zabranjen ulazak i ishrana u menzi, iako sam bio redovan student, postao sam neprijatelj broj 1. ali sam se vratio posle 9 mjeseci, kada je direktor smijenjen. Vie puta sam ostajao bez posla u koli, a sve sam kole sređivao i krečio, čak i sa koleginicom iz kole iz Mataruga vodili đecu na more o svom troku.
Oenio sam se i samo dva dana kasnije smijenjen sa mjesta direktora osnovne kole Boko Buha, u koju sam sebe estoko uloio, obezbjedio velika sredstva od stranih donatora i na kraju rečeno mi nedostaje ti 5 dana radnog iskustva jer ti vie ne računamo stvarni volonterski pripravnički, a i ne računamo ti ovu godinu to si radio kao direktor, a sad 2026. se računa nestvarni fiktivni i po 5 godina ako kome prifali, čak sad zakon dozvoljava zaposlenje bez poloenom stručnog.
Evo 3 godine me sputavaju oko građevinske dozvole za talu, kokoinjac i kuću u Jugovu. I to ću, kao i sve drugo, istjerati do kraja.
Ali jednu stvar nikada neću prihvatiti:
■Nekulturu
■Vrijeđanje
■I da mi neko uzme pravo da mislim svojom glavom.
Ne očekujem da se svi slau sa mnom, jer to nije moguće.
Ne traim da me svi vole.
Ne smeta mi ni kada neko kae da grijeim ako razgovaramo argumentima, kulturno...
Nije mi problem reći da sam promaio prognozu, jer ipak to je samo prognoza...
Ali vrijeđanje, omalovaavanje i pokuaj da me ubijede da treba da ćutim samo zato to imam drugačije miljenje, od raznih internet eksperata to kod mene neće proći, neće proći ni to da neko pokuava uređivati moju stranicu.
CG meteo by Pajo from Jugovo nije samo stranica o vremenu.
To je dio mog ivota.
To je pogled jednog čovjeka na vrijeme, prirodu, selo, Crnu Goru i drutvo u kojem ivi.
I zato, kada neto napiem, moete se sloiti ili ne morate.
Ali jedno moete biti sigurni:
neću razmiljati tuđom glavom.
Pozdrav Pajo from Jugovo"
There are currently 9 users browsing this thread. (0 members and 9 guests)
Bookmarks