Pa i npr. tenis je individualni sport, a ti sportisti uvijek predstavljaju i svoju državu, i sa ponosom to ističu.
Pa i npr. tenis je individualni sport, a ti sportisti uvijek predstavljaju i svoju državu, i sa ponosom to ističu.
Ovaj ... veoma skup sport ... veoma ...
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
300 eura registracija + 300 eura parking podgorica ...
I da se vozi auto preko morace... cist luksuz...
Uvode nas u Evropu ali pogrešnim putem![]()
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Sretno svima koji slave!
https://mediar.me/mup-trazi-provjeru...icenja-brzine/
Sent from my OP13 using Tapatalk
Stay salty.
Sreca u nesreci su 6000 sluzbenih auta a kad sluzba kasni onda se mijenja zakon a ne zbog gradjana...
https://www.facebook.com/share/v/1DM...ibextid=wwXIfr
Vise ovakvih kilipova sam gledao , bukvalno klip dje lika cimaju na bmw x5 jer je satamnio katadioptere na branik …
Je li moguce da po evropi je ovako strogo za sve modifikacije i kako se odnose prema kolima koja su tu turisticki ?
Sent from my iPhone using Tapatalk
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Svuda je relativno strogo, ali u Njemacku i Austriju je smjehoteka...Ovo sto nasi obecavaju da ce kola biti jeftinija ako udjemo u evropu znaci da 85% auta kod nas nece moci da prodju tehnicki pregled...Ko nema dpf ide u zatvor
Svaka modifikacija mora da se plati i atestira, i mozes koristit samo brendove koji su spremni da ti posalju odgovarajucu dokumentaciju za atest.
Ja sam gledao dje lika zaustavljaju da vide da li spojler ima bmw part number i bmw logo ili je nelegalan ako je aftermarket.
Izmedju ostalog sam proveo malo vremena u Frankfurt, mislim da bi vise trebalo da se posvete izbjeglicama, glibezu i smecu koje je na ulicama, ljudima koji se bukvalno bodu u venu u sred centra grada itd...nego sto je neko spustio auto.
Mada im i ekonomija nije neka u zadnje vrijema, baustela snovi padaju u vodu cini mi se
Vjerujte vi meni, Poljska ce da postane gigant...Prvo zbog auto kulture a onda zbog svega ostalog
Last edited by Laz; Yesterday at 13:05.
There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)
Bookmarks