Koliko ste me puta spomenuli, počeće mi stizati notifikacije u glavi![]()
60 centi grozdje e ko ce ga saditi vise...
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Koliko ste me puta spomenuli, počeće mi stizati notifikacije u glavi![]()
The more things change, the more they stay the same.
Nasmijaste me fino. starwalker sa notifikacijama i "Mladji sladji" od teme.
Da uteknem u vozu od jedne što mozak otvara dođem na drugi kraj đe trojica njemaca ne zaklapaju među sebe.Sva sreća ništa ih ne razumijem samo ono Das.
U stvari i psovke znam no ne bi to sad ođe.
Poslano sa mog SM-A566B koristeći Tapatalk
Last edited by Bluemoon; Yesterday at 12:29.
Presmijah se bratu kad sni prolazili kroz NK i on gleda one narančaste stubiće pa veli šta im je ovo
Reko saj faj, saj faj.
A dobro ue što nisam bila sinoć u NK Rale mi veli cEpao Željko JonsimovićNo bi se ja u taj slučaj zabila u onu rupu od paba.
Last edited by Bluemoon; Yesterday at 14:06.
Kako, veli, staram, tako sve više smaram
Ostarimo, veli, zajedno
Svaki dan je dobar za upiranje.
Kako, veli, starim sve se više kvarim.
Željko je multi-instrumentalista, više se družio sa instrumentima, nego sa ljudimaNevjerovatna osoba.
Sto jes jes. Skolovani muzicar. Ali ga ne sprecava da bude cjaci.
Bilo je puno na Ct ljetos kad je pjevao
Kako prijatno veče u PG, i mirno nekako.Ko za vrijeme korone.
Zajevavam se a ne mogu taj prokleti period da izbacim iz glave.Naročito scenu kad vozim noću a nikoga baš nikoga i opet sam stajala na crveno iako nikakvog smisla bilo nije.
Zašto si vozila na crveno slovo?
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Da nekima mira, nekima ahahahaha paradoksalno više sam bila izvan kuće za razliku od drugih.Apokaliptično je nekako bilo u taj slučaj za mene dok je Čovječanstvo zarobljeno u kućama.Imalo je tu i dobrih strana ne kažem jer sam se povezala sa nekim ljudima.No sve mi je izgledalo kao sociološki eksperiment.Ne tad, sad kad mi se vraćaju neke slike iz tog perioda.
a okle, zivnula priroda, prodisala, sve zelenije biloIzadjem s kerom sretnem jednog ili dvoje ljudi s kerovima. Sloboda. Moglo je navodno uru s kerom, kao da je ko znao kad sam izasao
To što je živnula priroda je indikator koji je pretužan za osvješćenje.Ali, da je bio sociološki eksperiment najjači mi je momenat da je zabranjena muzika u lokalima.Ja sam tad nosila slušalice neprirodno mi je u lokal da ne slušam muziku.Mislim mnogo iscrpna tema za subotu veče.
Suština je kako ja gledam da cilj tog eksperimenta je bio koliko je moguće kontrolisati ne jednu grupu ljudi no cjelokupno Čovječanstvo od onih koji su ga u tom trenutku protiv prirodno potpuno zaključali u kuće.
zilavija je priroda no sto mislimo
kakvu rozakliju kupih ao, nisam je jeo ja mislim jedno 10g
Prije će bit da umišljamo da smo bitni kao vrsta.
Nego, ja ne pamtim kad sam jela grožđe ali ono ne da provjerim jel zrelo za vino no baš ono jela sad kad pišeš o tome.JBT ja svo voće razmišljam kako ovo pretočiti u alkohol.
Ne umišljamo, samo mnogo prijadnjavimo
Biće da je do alkohola![]()
Nikad nije bilo do alkohola.
Poslano sa mog M2101K7AG koristeći Tapatalk
Dobro, a što nam to radi alkohol?![]()
Kako kome, sve je individualno.A i kako kad.
Reko nije do, Alkohola.
Naravno da je do (ne)svijesti![]()
Najveća prevara u istoriji Čovječanstva je što je dozvolilo da se flašira Voda.Ali dobro.
There are currently 23 users browsing this thread. (0 members and 23 guests)
Bookmarks