Page 146 of 146 FirstFirst ... 4696136142143144145146
Results 3,626 to 3,638 of 3638

Thread: O motociklu...

Thanks Thanks Given 
    607
    Thanks Thanks Received 
    499
    Thanked in
    185 Posts

Extra, lakše ćeš se izboriti sa većom kilažom motora nego sa manjom kubikažom i 500 kubika je malo, 650/700 prava mjera (bez obzira na to jesi li rookie ili pro). Te manje kubikaze, po meni, su jedino za klince koji ne umiju da se kontrolisu pa su na taj nacin ograniceni. Za nas matorce, bojim se da je to premalo. Brzo ce ti dosaditi

Sent from my iPhone using Tapatalk
    "Zivot je Avganistan, vjeciti rat niskog inteziteta"

No Rich Parents

Thanks Thanks Given 
    191
    Thanks Thanks Received 
    687
    Thanked in
    366 Posts

To sam i ja rekao ali opet, sve zavisi za koju ce mu namjenu motor, lakse je voziti laksi motor kroz grad( 90% vozimo tuda) nego lupam GS od 250kg ili nesto slicno tome...

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Thanks Thanks Given 
    2,108
    Thanks Thanks Received 
    1,589
    Thanked in
    596 Posts

@extravaganca ovih dana otkriva radosti postavljanja motorcycle-related pitanja na internetu, 10 odgovora - 20 mišljenja

Rade li auto škole obuku u BMW M3 i zašto ne?

4. The Following User Says Thank You to Tica For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    607
    Thanks Thanks Received 
    499
    Thanked in
    185 Posts

Quote Originally Posted by Majx View Post
    lakse je voziti laksi motor kroz grad( 90% vozimo tuda)
    Meni je grad 10%, uvijek se vozim nedje vani, ubija me to stani/kreni, prva/druga da zivim u nekom velikom gradu i da trazim motor iskljucivo za grad onda bih neki skuter uzeo. Kilaža najviše igra ulogu ako se motor vozi u teren. Pomenuo si GS, njemu je po gradu veci problem gabariti nego kilaza. E sad, to su neka moja razmisljanja, ne znaci da sam u pravu, a i vec smo dosta puta apsolvirali da motor i racionalno ne idu jedno s drugim. Samo bi mi bilo zao da coek uzme nesto ispod 500 kubika, steta je u pm. Makar 500, Extra

"Zivot je Avganistan, vjeciti rat niskog inteziteta"

No Rich Parents

6. The Following User Says Thank You to diVerso For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    27,390
    Thanks Thanks Received 
    8,680
    Thanked in
    4,294 Posts

Quote Originally Posted by zubizaretta View Post
    Benelli je laksi, upravljiviji za manevrisanje u mjestu za pocetnika bez sumnje ali ga Zontes rekao bih prestize u svemu ostalom.
    To je i ono što ebe moje koke.

Quote Originally Posted by Laz View Post
    Danas prvi put sjedoh solo da pokusam bar malo da provjezbam, poligon i livada-sumica- prasnjavi put, bez naroda, bez kola, bez djece...

Inace kad sam se oslobodio malo, dadoh mu malo gasa u drugu, osjecaj je bio kao da se teleportujem...
    Trenutno ne mogu da pojmim kako ljudi voze ova cuda od 200ks
    Ja bih ti savjetovao (e čuš ja nekog o motoru da savetujem ) da ako imaš mogućnosti odradiš časove, a uporedo vježbaš na tvom motoru. Neke sitnice kojee će ti tamo objasniti znače mnogo. Nije to otkrivanje tople vode, ali dovoljno da ti baš pomogne u kapiranju kako sve to funkcioniše i koliko je laganije ako odradiš na ispravan način.
    A ovo što kažeš za malo više gasa i taj osjećaj, zato mi i ne treba 600 kubika, dosta mi je i 100

@Tica druže, tako je zeza me to što prvi čas u subotu, pa sledeći u utorak, trebao danas ali ipak ne možemo već će to najvjerovatnije biti utorak, što znači da će proći 7 dana od časa do časa. Zaboravih i ono malo što sam znao zato mi pod hitno treba motor. I da sam ja normalno građen lako bih ja to završio, ali mi nije lako da se smjestim na ove baš male i onda kompromisi kompromisi. A takođe ne bih da dajem sad dosta para za neku motorčinu koju sigurno još uvijek ne mogu iskoristi na pravi način plus mogućnost da ga izgrebem i nagrdim i bude mi žao. Nema potrebe.

Moguće da malo smaram na ovoj temi, ali me manje ima na politici, pa je svima lakše

Sent from my SM-S918B using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    2,108
    Thanks Thanks Received 
    1,589
    Thanked in
    596 Posts

Da, kapiram to skroz.... Onda vidi koji ces sjutra lakse prodati, vjerovatno Benelli tu pobjedjuje, a kontam da svakako nije los motor da ces se zayebat s njim.
    Ako oces mogu poc s tobom da zajedno pogledamo oba.

Thanks Thanks Given 
    27,390
    Thanks Thanks Received 
    8,680
    Thanked in
    4,294 Posts

Ti pošteno. Ali nema smisla da te maltretiram oko toga. Nekog ću od ovih mojih što se razumiju po malo, a oni mene maltretiraju za razne stvari.

10. The Following User Says Thank You to extravaganca For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    191
    Thanks Thanks Received 
    687
    Thanked in
    366 Posts

Do koliko para gledas motor?
    Ima Mt03 za 3500 stariji malo ali su neoder a idu bas lijepo i lak je motor, navijam za njega jer ces ga sutra lakse prodati ako ti ne priraste srcu.

Thanks Thanks Given 
    191
    Thanks Thanks Received 
    687
    Thanked in
    366 Posts

Default O motociklu...

https://www.facebook.com/share/1FqV5...ibextid=wwXIfr
    2.
    https://www.facebook.com/share/1HT1P...ibextid=wwXIfr
    Npr, vrhunski motor za pocetnika, ciklistika odlicna, snage dovoljno..

Thanks Thanks Given 
    671
    Thanks Thanks Received 
    1,298
    Thanked in
    948 Posts

Haha a ja prije za neki touring-ish

Thanks Thanks Given 
    2,081
    Thanks Thanks Received 
    1,071
    Thanked in
    430 Posts

286kg bez crash bars, praznog top kofera, prazne tank torbe iii moglo je još 6-7L biti u rezervoaru.
    Značiiii 300kg bez prtljaga.

Hoću da kažem daa...podjite na trening, naučite da kontrolišete svoj motor.

Interesantno mi je da ljudi kod nas to dosta kvalitetno ignorišu. Ne bih znao kako to da objasnim.
    Mislim da je trening sad 150e, bio je ranije i jeftiniji. Baš se bavi tim, kontrolom na manjim brzinama, kočenjem, kretanjem, balansom, izbjegavanjem prepreka, pravilnom pozicijom, pravilnim pogledom, itd itd.

As far back as I can remember I always wanted to be a gangster.

Thanks Thanks Given 
    27,390
    Thanks Thanks Received 
    8,680
    Thanked in
    4,294 Posts

Quote Originally Posted by Majx View Post
    Do koliko para gledas motor?
    Ima Mt03 za 3500 stariji malo ali su neoder a idu bas lijepo i lak je motor, navijam za njega jer ces ga sutra lakse prodati ako ti ne priraste srcu.

A znaš kako, nisam sad nešto ograničen budžetom, ali jesam drugim stvarima. Kao što rekoh, moja težina i građa ne mogu baš na svaki motor, ne iz razloga jer me neće povući, oće toliko koliko meni trenutno treba svaki, već ergonomijom da mi ne utrnu noge posle pola sata. Da nisam nagnut previše naprijed. Jbg, početnik, ukočen, ne treba mi da mi ruke upiru mojom težinom na volan, ili ti bolje rečeno na gas a onda dolazimo do većih motora koji jesu za moju građu i za trenutno ništa više prije bih kao kompromis uzeo i veću kubikažu, ali da motor nije pretežak, da ima niže težište, da mogu sa obije noge da dohvatim. Daje mi veću sigurnost, bar u glavi. Da ne razumišljam kad radim osmice i nagne mi se mogu li se osloniti itd. Ne znam, možda ja previše detaljišem i tražim da se dosta toga poklopi, ali takav sam. Što bi rekli ovi sa teme o horoskopu, jarac
    A što se konkretno budžeta tiče, za neki manji motor, koji ću realno da zamijenim za pola godine mi se ne daje preko 3000 i to ono maksimum maksimuma. Najradije bih dao 2000 i da me briga što će biti sa njim. A opet mi se sad i ne uzima motor od 7, 8, 10 hiljada kad ne znam ni da li će mi odgovarati, da li ću ga očešati itd itd.

Evo jednog đe je kompromis kubikaža, godište (generalno ne vjerujem da je opis oglasa tačan) i ljepota
    https://autodiler.me/en/motorcycles/...-ad385352266me

Koliko sam čitao ima nisko težište, vozi se dosta lagano, sa obije noge sam dolje, cijena je prihvatljiva i nekako bih prešao preko kubikaže/ks ako bi stvarno bio u solidnom stanju.

Thanks Thanks Given 
    27,390
    Thanks Thanks Received 
    8,680
    Thanked in
    4,294 Posts

@dub_c mislio sam da odem, ali nemam još uvijek položeno što je uslov, plus sam taj vikend na svadbi u Srbiji

Page 146 of 146 FirstFirst ... 4696136142143144145146

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 8 users browsing this thread. (2 members and 6 guests)

1. dub_c

Bookmarks

Bookmarks