Ja isto prije pomislim da siju strah projektovano a sijace ga jos vise i vise... Kao sa koronom, pa ukrajinom pa iranom, pa... Dok se bojimo ne trazimo puno kao vrsta... Trendovi... I naravno surveillance i zarada
Iz ovoga sto sam pohvatao, od nekih ljudi koje s vremena na vrijeme ispratim, jer vjerujem u njihovo znanje i namjere, je da su se pojavili uzbunjivaci (ubaceni i pomognuti iznutra) Coxon, Cocotajlo ima ih jos, a sa ciljem da se stvori negativna kampanja (psyop) kako bi u krajnjem privukli na svoju stranu regulator (anthropic, openai i ovi veci) cime bi se manje laboratorije gasile a vece imale oligopol. Pri ovoj kolicini komputacije prakticno je nemoguce da se desi ovo cime plase. Gasenje manjih laboratorija bi zapravo dovelo do vece nesigurnosti jer bi onda decentralizacija nestala a ljudi poceli da prelazili na neantropomorfne modele koji mogu biti daleko opasniji i nepredvidiviji.. dakle jak lobi na strani velikih
Lično nemam strah ionako čovječanstvo će u jednom trenutku da izumre kao vrsta.Ide ka tome žešćim koracima samo će Priroda da ga odbaci.
Zamisli prodaješ vodu drugom Čovjeku i od toga praviš biznis, najveći cinizam današnjice.
AI je samo alat vrhunskog marketinga ništa više.
Last edited by Bluemoon; Today at 15:10.
Ne sporim da je u doglednoj buducnosti moguce da se desi nesto poput index.hr linka ali ako se desi sumnjam da mu je omoguceno ili potpomognuto...
A index.hr je tabloid.Prvo.
Drugo, naravno da će se pucati na AI iz puške na kartu straha đe će da se unovči.
Na ljudskom strahu se svašta unovči.Biznis je i jedno i drugo današnjeg društva samo na drugi način.
U srži je manipulacija i na jedan i na drugi način jer to je srž marketinga.No što je roba koja se prodaje?Meni lično magla i jedno i drugo.
Ono, neću da kupim sva ta sranja i toEto.Ja eto nešto neću da kupim tako da na meni ne mogu da zarade ni ovi što vele da je opasno.Ne što je opasno no što mi to ****** ne treba.
A ako je vakcina protivU korone u stvari transmitter ili receiver? Sto ces sad?
Salu na stranu jer ne propagiram ovo ozbiljno ali se isto ne bih ni ušlogirao od iznenadjenja da se tako ispistavi...
Pusti index, eto ti na JRE, kud ces bolje, ionako se mi ovamo nista ne pitamo.
Ne treba iskljucivo gledati nijednu stranu, ali ako nam je ovoliko dostupno, sto se radi iza zavjese? U ovom trenutku ko zna koliko hiljada, miliona procesora radi na bioloskom i ko zna kojim poljima kako bi se ostvarila nadmoc u naoruzanju ili cemu vec. Kao sto je bila trka sa nuklearnim naoruzanjem sad je trka sa ovim. A Kina cera svoje
@zubizaretta
Ako mi se transmisiju otjeraću ih u Q.Eto šta.
Ma šalim se i ja sad gledam da me se više masu toga ne dotiče i bolje, jer dugo me se toliko toga doticalo.Ravnodušnost je strava stanje svijesti.A AI je jedno teško manipulatorsko smeće koje zbog tog momenta nema šanse da instaliram.Ne plašim se no ne želim manišulatora i to još pri tom u vidu robota.
Poslano sa mog M2101K7AG koristeći Tapatalk
Last edited by Bluemoon; Today at 16:02.
Zaboravih i nju
Super ja pojma nemam ko su ti svi ljudi meni ****** jednostavno ne treba i to je to.
Ništa komplikovano.Ono ka evo vi promoi verzija ako ćete bolje daj pare za premijum.Ka i svaki Q u kapitalizam.Ka znam što će mi pumpa recimo ali što će mi ****** da mi ka mijenja mozak.Ka da sam bez mozga.
Poslano sa mog M2101K7AG koristeći Tapatalk
Last edited by Bluemoon; Today at 16:17.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks