Tako je, tako je
Samo cu kratko, spor traje 40ak godina kad se sve sabere i oduzme.
Trenutno je u toku mogu slobodno da kazem legalna otimacina hotela. Naime nekakvi likovi iz Sarajeva koji su tu kampovali nekoliko godina tamo nedje 80ih valjda, a za sta djaoljeg papira nemaju, ali na ime ovog kampovanja i nekog tzv ulaganja u park i objekat oni traze da komplet objekat sa parkom i zemljistem pripane njima, i na kraju ce na zalost sigurno uspjeti u tome, "dobri" Simrak ih zastupa, vjerujem da ga starija Novska ekipa zna, a mi ako budemo imali srece, zakacicemo mozda neku smjesnu odstetu.
Najstariji clanovi su jos uvijek zivi (98, 96, 92, 90 godina) i tuga je sto ovo nakon ovoliko godina nije privedeno kraju u nasu korist, da makar ova stara garda to vidi dok su jos tu.
Djedov stariji brat je sad preuzeo ovo, jer je u mnogo boljem mentalnom stanju od djeda i njegov advokat je, da ja znam, predao zalbu ustavnom sudu.
Zanimljivo je da tokom 90ih, dok je komisija za povracaj bila u HN, 6 puta je vracan Hotel nasoj porodici, i 6 puta je Vrhovni sud u PG obaljivao ovo i onda je komisija prebacena u Bar i to je pocetak ovog jada. Znajuci dje zivimo i posto je u pitanji atraktivan komad zemlje i gradjevnski i istorijski, jasno je da se iza kulisa nedje krije neki "puppet master".
Nego ajde, oteto prokleto, vazda bilo i bice.
E malo oduzih, uvati me neka safra
Sent from my SM-S948B using Tapatalk
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
Kakva su ovo đubrad.
Jesi mislio na njega?Kad si pomenuo da neki forumaš je prošao kroz tu priču.
@Shadow'91 igrom slučaja sam pomenula taj hotel jel vjeruješ zbog prodaje ovoga u HN koji je ruglo.Onda dublje zagrabila i otkrila tu tužnu priču da bi mi ti sve ovo napisao.Ja se iskreno nadam da će te biti kako treba pa to je najstariji hotel na CG primorju.
Eno i kao onaj što je spasio plavi vagon i prenio ga u Zeleniku što je godinama trulio kod instituta Igalo.Oduševio me čovjek.
Poslano sa mog SM-A566B koristeći Tapatalk
Last edited by Bluemoon; 16-09-26 at 10:26.
Evo još jedan prilog.Šta oće ovu iz Sarajeva to treba dobro ispratiti ko je njima da da se ođe kurče.
I baš je zanimljivo te se setih ovog vagona.Sve je povezano.
https://www.vagonzelenika.me/
Last edited by Bluemoon; 16-09-26 at 11:09.
Evo to je taj lik.Baš mi se čini da je okey.
Rekao bi covjek ovako kada ne zna sve neki dobrotvori, pa i "vagon", a ne interes.Eee moji ljudi koliko ste naivni...
Isti interes kao npr. zakljucavanje svih (prije ihaha godina) koji su u trenutku festivala bili na Spanjoli kako bi se uzelo jos par stotina evrica (jer rade daleko preko dozvoljenog vremena) pa kasnije kukanje po medijima kako opstina radi protiv njih?Imaju srece samo sto ja nisam ostao zakljucan, toliko od mene, za sad.
Vagon za prugu široku 1.435 mm u Zeleneci (prije u Herceg Novom) gdje ta vrsta pruge nikada nije prošla, Lokomotova (i vagon) za prugu široku 750 mm na željezničkoj stanici u Podgorici, gdje ta vrste (širina) pruge nikada nije prošla (jeste približna od 760 mm). Mene te neke tehnikalije padaju u oči, a za ostalo...
Last edited by Bluemoon; 17-09-26 at 20:21.
Ajde konacno vise
Više nadzora na granici: Predložene nove kontrole i kazne do 30.000 eura
https://www.cdm.me/hronika/vise-nadz...o-30-000-eura/
There are currently 8 users browsing this thread. (0 members and 8 guests)
Bookmarks