kuku, kako ovo izgleda
https://vt.tiktok.com/ZSqsFmhS2/
Ulica slobode 74 , muzej Titograd
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
kuku, kako ovo izgleda
https://vt.tiktok.com/ZSqsFmhS2/
nothing comes from violence and nothing ever could
Je li 20e palacinka? Jede li se taj cvijet pincetom sto stavi?
Sent from my SM-A566B using Tapatalk
Nema palačinki ispod 5€ da valjaju, pakao.
Prijatelj dok je držao kafić mislim da je po normativu, cijena koštanja jedne palačinke bila je 0,15 €.
Ima par godina stvarno.
Inače naš narod voli to skupo, kupe za djecu torbu za školu 150€, pa idu slike na insta i tagovanja radnje jer Bože moj, ako svi ne vide onda to nije to.
E necu pored corta davat 20€ za palacinke. i pored gigi limun kad znam da ne mogu da pojedem ovu iz corta
"Jes da je 20e ali vrijedi"
Da se zna ko je moodo i gala.
10-12e u Bg, slabo je to. Moze to 15-20 da se docera racun do 50 za dvoje, i onda onom narandzastom s merakom platis.
4e bude do 4.2 plafon u Pinokio ali to je masakr, one žene loži da ti lopatom nutelu stavljaju, to je nerealno.
Moja đeca vole još uz oreo keks i bijelu čokoladu preko.
Ja ne jedem slatko ali jednom probah, pola je nisam mogao pojesti, kanonada.
Sent from my 17PM using Tapatalk
Pa trajace im to odje bas na te cijene
Pinokio radi 7-8 godina sigurno ako ne i jače, na mjestu đe je bio pokojni Đoko Nesanica, kod Kraljevog Parka, preko puta Hiltona. Ima milion priloga, palačinku sastavljate sami, custom palačinke što bi stari Crnogorci rekli
Sent from my 17PM using Tapatalk
Last edited by BiTrAtE; Today at 19:06.
E ali on nije eksperiment ovo jes.Ka i Mek u CG.
Samo što vlasnici rolexa nisu budale (mislim ima ih da se ne lažemo) i seljaka i svega,
Ali 70% ljudi ga kupuje kao investiciju, kupi ga danas 10 hiljada, sjutra ga prodao 14/15 … ili nosi ga tri godine i opet ga proda skuplje nego što ga je kupio… i tako… da ne smaram na ovoj temi.
Pinikio ja ne bih rekao preko tri, četiri godine da postoji?
U svakom slučaju ok palačinke, trafika a opet 5€ komad ispada a ima i skupljih zavisi šta stavite (na glovo kad sam naručivao)
Last edited by stefke; Today at 21:55.
There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)
Bookmarks