Kako da znam kome obrću ture više jebeno gledam mnogo podmukle stvari eto o tome ti pričam.I obrtanje ture zna biti podmukla stvar motiv je bitan.I dalje smo u zoni poslovnog.
Svakakvog sam se ja gadluka u kafanu nagledala.
----
Nego, za Podgoričane.
Poslano sa mog SM-A566B koristeći Tapatalk
Last edited by Bluemoon; Today at 16:50.
Ma kapiram, nego smo skoro komentarisali jer je bila jedna presmijesna situacija na foru okrecanja ture.
A bukvalno ima gazdi koji su bas ono profi plus posteni. Posalje pice jer te voli, a posalje i kad vidi da ces da ides, i onda ostanes mnogo vise nego sto si mislio. Ima i peckanja kod nekih, e ovo je na gazdu itd.. ali u sustini ne volim kafanu, kafanski kod etc
Veli...Sedmica ili nedjelja je programska trgovačka šema.
Tunake smo.
Svaki dan je dobar za upiranje.
Ljubo je strašan lik vlasnik P.R.C.-a u Đenoviće no se ras***********ra jedno vrijeme sa svim gostima zbog žene osim mene i jednog Engleza.Iako sam ja bila u toj njegovoj fazi da se dobro isprosipa drugi su se naljutili ja reko a makse jadan bio si mrtav pjan opusti se.Pravdao mi se a ja to željela nisam rekla sam samo pusti bio si pjan.
Jer sam se ja pravila ka Englez.
Makse meni je teže da izgubim neku kafanu no prijatelja.A to je strašna kafana.
I onda mi neko veli jel moguće da si kod njega otišla reko možemo se neđe drugo naći ali da mi ne određuješ đe ću ja iako si ti u sukob s njim.A taj Englez je Englez svašta se može od Engleza naučt.
Last edited by Bluemoon; Today at 17:25.
Bio je moj otac baš čoek kafane reka mi je da pravog prijatelja nikad imao nije.
Od njega sam najviše naučila.O kafani.I "prijateljima".
Jedino kumu u prijatelje računam sve ostalo je bulšit.A imao je i masu kumova ali samo jedan mu je pravi duša od čoeka.A moja kuma.
To je najdivnije biće na planeti.
Last edited by Bluemoon; Today at 17:32.
Naučeni, veli, obrasci.
Learn, unlearn, relearn. Tako nekako?
There are currently 18 users browsing this thread. (0 members and 18 guests)
Bookmarks