isto me pitao skoro jedan drug za noviji fiat 500 abarth....ko veli kupuje ovo
a ne kupujemo ga ni ja ni ti kome bi to bio jedini auto, nego neko ko ima jos 5 auta pa mu treba nesto za zajebanciju...
Ovome mercedesu btw je cijena ta i svuda u svijet...30-35k
ovo je poslednja verzija koliko toliko analognig amg-a/mercedesa generalno prije nego sto su presli na tablete i led trake i reno motore
Last edited by Laz; 12-08-26 at 13:29.
Ambasada Savezne Republike Njemačke, Hercegovačka 81000, Podgorica, telefon: 020 441 000, oglašava za prodaju sljedeće vozilo:
Marka: BMW 530e X Drive
Snaga: 184 kW (benzin), 80 kW (električno), automatski mjenjač sa 8 brzina
Boja: crna metalik
Godina proizvodnje: 2023.
Kilometraža: cca 35.500 km
Minimalna ponuda: 40.000 € (četrdeset hiljada eura)
Zainteresovane osobe se mole da svoje pismene ponude dostave u zatvorenom kovertu, uz navođenje kontakt podataka (e-mail i telefon), u prostorijama Ambasade SR Njemačke tokom radnog vremena (ponedjeljak–petak od 08:00 do 12:00 časova), najkasnije do:
četvrtka, 24.09.2026.
Ambasada moli da se ne dostavljaju ponude koje su niže od minimalnog iznosa od 40.000 €.
Dostupna je lokalna procjena vrijednosti vozila.
Ozbiljni interesenti imaju mogućnost da razgledaju vozilo uz prethodni dogovor o terminu.
![]()
Prodali su iz usa ambasade prosle godine ovaj na licitaciju
https://online-auction.state.gov/en-...egory/5/Page/1
Ovaj Bimmer ne moze da vrijedi preko 32-33000.
Prema tome, šta da ti kažem?
Dajte ga onom sekretaru iz ministarstva da zamijeni onaj bijedni M iz 2015 za ovo...
Living on the EDGE side
............ Ż\_(ツ )_/Ż............
Stvarno, kako ide procedura kad se kupuju kola na diplomatske table?
Tacnije, ako neko sa diplomatskim pasosem kupi vozilo u zemlji dje obavlja diplomatsku duznost, doveze ga ovdje, sto placa od dazbina ako ce da ga registruje ovamo.
Jer ako sam dobro shvatio, imaju popust za pdv i jos neki diplomatski popust, auto ih izadje 30-40% jeftinije kad ga kupuju u zemlji u koju su poslati
Prevedes ga odmah i placas tehnicki, tablice.
Vazna napomena da mora biti makar 3 puta registrovan na nase table, u suprotnom placas carinu
Poslato sa DNY-NX9 pomoću Tapatoka
Ne nego placas porez, tj. 21% na vrijednost auta.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks