Ni Radinovic ni Nakis no Daltons no se zatvorise (renoviraju eo po godine), brutalan giros bjese, meni u PG No 1
Sent from my 17PM using Tapatalk
Bih u home of gyros i nisam nesto odusevljen iskreno.
Konoba Lanterna Podgorica
Kačamak nikakav,Ćuretina u senfu poluživa žilava užas hleb pre 5 dana što je nekom ostao usluga nikakva očaj za izbegavat.Vuk petrol pud aerodruma pumpa pre su im bile mnogo veće i bolje krempite isto tako i trlece razočarao sam se.
![]()
Da nisi mislio na Fab Live?
Oni su poznati po krempitama.
Gurmanska u Gurman, 1/10 ocjena a pritom 8€ košta.
Pakao.
Nije rupa no rupetina.
Bio danas prvi i poslednji put nakon maturskog.
Za pice ides sam za sank da narucis i doneses do stola.
Isto i za hranu - prvo podjes u pm da narucis i dobijes neki kineski piskavac koji ti javi kada ti je hrana gotova. Opet ustanes i ides po svoju porudzbinu, nosis do stola.
Kecap - dobro. Nije dobro kao ok, nego dobro kao marka "Dobro".
Istog kvaliteta i hrana.
Racun isto nefiskalni.
Sad i nikad vise.
Ja na hranu tamo nemam zamjerki, to što sam jeo je sve bilo fino, cijene korektne skroz. E sad, nasuprot hrani, cijene pića su bezobrazluk a i to prosto jada pri tome što tamo pivo bilo Stella bilo NK točeno jednostavno nije istog ukusa ka u druge lokale, da ne rečem da smrdi, zato sam ih batalio za alkohol skroz.
Odem ponekad sa đecom na doručak jer imaju širine da trče onuda...
Sent from my 17PM using Tapatalk
Nefiskalni? Prijavi i nemoj platiti.
Pakao.
Zena koja je sef kuhinje tamo bas vodi racuna o hrani tako da je hrana top u Ribnicu. Sastojci su kvalitetniji, ne uzimaju najjeftinije sirovine. Pomfrit im je medju skupljima jer je oblozen pirincanim brasnom, hrskav, piletina iz Evrope, tortilje sami prave...
Sent from my SM-A556E using Tapatalk
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Ja tamo nikad nisam jela, kad cemo? Jeftinije od tvog budzeta za hranu
nothing comes from violence and nothing ever could
Teska go*na, izvrijedjao sam ih zadnji put samo tako.
Sanker kaze: "rekao je gazda za vas pice da ne naplacuje"
Rekoh: " naplati odma, da se gubim odavde"
Poslato sa DNY-NX9 pomoću Tapatoka
Sve najgore sam čula za Ribnicu želju nemam tamo da odem i to od ljudi koji ali pojma o kafanama.
Moguće da im je i hrana super i to ali meni po priči ljudi koji su mi kul ima baš energetski loš vajb.
Poslano sa mog M2101K7AG koristeći Tapatalk
Ajte. Prijatno vi bilo pa dako živne ona tema
Sent from my 24090RA29G using Tapatalk
There are currently 9 users browsing this thread. (0 members and 9 guests)
Bookmarks