Dan mačaka, njen dan kao i svaki drugi.
γνῶθι σαὐτόν
Crnogorski macak, pije vodu lezeci
Sent from my SM-S948B using Tapatalk
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
danas nam je 10. rodjendan. od njegovih mjesec i po smo zajedno. operisan mu je nos, jer nisam mogla da gledam kako se gusi u pg, na planini nema nikakvih problema. jednom me nije docekao na vratima i tako me istresirao, pa smo trcali kod veta, jer nije spustao zadnju nogu. ispostavilo se da mu je utrnula, jer njom pomaze 🪺da im bude udobno dok spava. jednom ga je ujeo pauk ili pcela, glava mi je bila sva natekla, kad zabada nos svuda. napao ga je i pit bul s ledja i drzao ga je za usnu, al se nije dao. komsiji samo sto nije probio saku zubima, jer uporan da ga cacka otpozadi, sto nikome ne da sem meni, upozorio ga je par puta, ali coek mazga. prezivio i alergiju na standardnu vakcinu, dali mu drugog prozvodjaca, sav je bio kao da su ga pcele izujedale. i moj stres je prOzivio zajedno sa mnom. ove godine smo operisali tumorcic, i to je munjica izdrzala. za 10 nam nije mnogo muke zadavao. I dalje je boca. i dalje spreman za akciju. i dalje prdi za medalju. ponekad. i dalje je supak. gici 🤍
![]()
nothing comes from violence and nothing ever could
Kad procitah sto je sve prezivo, treba ga prekrstit u Rambo
Sceran rodjendan velikom momku!!!
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
A dobar je cega sve nema
nothing comes from violence and nothing ever could
Inspirisala si me.
Ovu džukelu je moja kćerka u dvorište škole našla.Sjećam se kad je došla iz škole sa malim kučetom u ruke i molila me da je zadržimo.Reko dobro.Krala je komšijama ka mala papuče ahahaha ka štene meni se masu papuča komšijskih našl9 pred kuću.Žešće ue štitila teritoriju ko.god prođe.Na Goricu kad sno šetali pa neko puta koja je rasa, moja doter veli jel ja tebe pitam koja si rasa.
Ši cu nam je došao naknadno ali ti je teška namazotina od psa.Bio mi je to poklon od kolege a što se veli poklon se ne odbija.
Teško je razmažen gnjave ga jer može i u kuću i u krevet i na glavu da se popne ako treba.
Ali, ovaj mačak to još u život viđela nisam.Ovo je definitivno vanvremenska pojava.Koliko puta sam mislila da ga kastriram jer je nepodnošljiv kad mu je sezona parenja po komšiluk još mačiće dolazi da ih zadavi da bi se sa mačkom ono.Meni se toliko puta u auto uvlačio u kućicu psima to je najjači mangup u naselje.
Poslano sa mog SM-A566B koristeći Tapatalk
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks