Pravi penzionerski
Sent from my S24 Ultra using Tapatalk
Pravi penzionerski
Sent from my S24 Ultra using Tapatalk
Zena zapela za Yaris Cross novog.
Meni se Kia Xceed cini bolja trgovina? Tu do 24-25k.
Sent from my SM-A566B using Tapatalk
Fabia na aparatima
Sent from my iPhone using Tapatalk
f6
Moja preporuka ako se odlucis za Yarisa je da ipak sacekas malo i vidis dal' i dalje ima problema sa akumulatorom (ako vam se zna zadesiti da ne vozite auto 6-7 i vise dana).
Mozda ce znati i Takumi jel' rijesen problem al' je previse pristran svakako kada je Toyota u pitanju, reci ce da nije ni bilo problema.Takumi ajd me sad ispravi i dokazi da nisi.
![]()
Bez zajebancije, prvi put cujem za taj problem. ES i RAV4 su imali taj problem i onda su to regulisali apdejtom za DCM.
Prema tome, šta da ti kažem?
Kia jeste dobar auto, međutim, Toyota je Toyota.
Yaris Cross ima Toyotin hibridni sistem sa automatskim mjenjačem idealnim za gradsku vožnju koji drži potrošnju u gradu na niskih 4-5 litara. Iako je trocilindraš za sad se pokazao kao izuzetno pouzdan auto, a znajući Toyotin kvalitet svi su izgledi da će tako i ostati. Vlasnici starije verzije su se žalili na malo bučniju kabinu, ali evo sad iz Toyote tvrde da je na novom modelu to poboljšano. Unutrašnjost je jako skromna i bolje je urađena u Xceed-u. Žene ga vole, što vidimo u saobraćaju jer 80-90% vozača ovog auta su žene. Mislim da je, za ženu, Toyota bolji izbor.
Navodno itekako prisutan kod Yarisa zadnjih par godina (kako cross tako i regular), modeli poslije 2020. valjda jer su stavili mizerno manji akumulator a elektronika ga podobro crpi. Ne bih ni ja cuo da mi par poznanika u HR nisu ostali bez akumulatora u HR dok im je auto bio 7-8 dana na parkingu aerodroma. :/
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks