Jel istina da na svakih cca 3 km su kamere put Budve.
Poslano sa mog M2101K7AG koristeći Tapatalk
Mozda ce maći ležeće policajce ... i skratit ograde preko 1.6m
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Jel istina da na svakih cca 3 km su kamere put Budve.
Poslano sa mog M2101K7AG koristeći Tapatalk
prije dva dana do bara sat i 10min...pakao...
danas do nk pakao...prosto bilo da ljudi voze po ogranicenju, no dje je i 80, tu se neko najde da vozi 65, a onda kolona iza u nedogled i niko nece da pretekne...
inace danas do nk samo jedan radar bjese i to iz pravca NK snima, malo prije drugog tunela posle budosa....
ovamo bulavarom pg-dg ne znas kako da vozis..u 200m se tri puta promijeni ogranicenje 60 pa 50 pa 80 pa 50... pa da se svima u auto smuci od cimanja....
E pa to su one face kad im se blenda pa spušte na 60 đe i 80 jer su pičkice od policije pa kad prođu muriju nagaze na gas a sad im je murija svuđe iznad glave i voze ka po jajima.Izgleda da ih ima podosta.
sto je ovo bez majke
Sve zna, u sve razumije
Daj jedan dinamicki,da se pocine...
Činjenično stanje nažalost jer ne znam kako drugačije objasniti što odjednom voze dvaes ispod maksimalne brzine osim te pojave kad im se blenda da je patrola blizu.
Osim smora, meni je i koncetracija u deficitu.Ali, kao što rekoh navići ću se.
Inače, čuh od nekih a i primjećujem u vožnji da je dosta takvih, da se valja nabit dobro u branik i ići bliže sredini kolovoza, kao ne može te radar tako uslikati.
Mogu mislit kako tek sad @TAKUMI pizdi i kako mu asistencija zviždi
Sent from my 24090RA29G using Tapatalk
Last edited by joni; Today at 21:17.
Uključe limiter na 60 ...što je sigurno sigurno je ili kao što je imalo nekad onih koji nisu konstatovali znak 80 pa vozili 150 tako sad ima onih koji ne konstatuju znak 80 pa voze po prethodnom znaku od 50-60, što neko reče, nama se znakovi smjenjuju svakih 50-200 m na bulevarima. Da ih još malo učeste pretvorili bi se u film, kao ono kad se određeni broj slika u vremenu pretvori u film.
Sent from my 24090RA29G using Tapatalk
Last edited by joni; Today at 21:18.
Dje je 80kmh idete lagano 90kmh (realnih 86/87) i neće vas dirati radar..
sad su opet povampirili ovi prodavaci radar detektora....
ima li ko iskustva sa time? sa necim provjerenim a ne sa smecem iz kine
Zivjeli radari i postovanje saobracajnih propisa.
Ona debilcina danas u BP je imala ubit dvije porodice.
P.S. radar detektori ne pomazu kada snima kamera.
Prema tome, šta da ti kažem?
Stacionarni radari koriste doppler radar + kameru i kvalitetni radar detektori ce ih detektovat prije nego kamera snimi
Medjutim ovi mobilni radari su problematicni...Oni su laserski, i gadjaju do 1.2km udaljenosti...Kada te radar detektor obavijesti da te puca, radar je vec ocitao tvoju brzinu, nemas kada da reagujes, jer je bukvalno u pitanju brzina svjetlosti.
Za to postoje ometaci laserskih radara, medjutim True Cam II koji koristi nasa policija ima algoritam protiv toga i bukvalno javlja patroli da "ometas" radar i naravno pokazuje im tvoju stvarnu brzinu...I onda imas prekrsaj ko zna kakav
Last edited by Laz; Today at 21:37.
Imam predlog za nadležne, ispred svakog ležećeg je znak ograničenja 20-30-40, kako đe, najbolje bi bilo da tu fataju one koji ne uspiju da prikoče pa prekorače brzinu 5-6 km/h. Naravno nadam se da će i dalje svaki policajac vozit neregistrovano auto i lećet po putu.
ja ajde donekle nemam problema da vozim po ogranicenju...ali stvarno ima dionica dje se ide 40-50-40-60-50-70 u par stotina metara i to me tako zivcira
kamera moze da mjeri samo na nekoj dionici...izmedju dvije tacke....ovi sad sto imaju kameru njima ista sluzi kao dokaz koje vozilo je smiljeno... e sad kako raadi sam "radar" i koji je to sistem ne znam, zato pitah jel ima ko iskustva...
evo na insta vele da mazemo tablice bekutanom i to je to..
i mene to ubija...pusti me brate da vozim 70-80 i ok... ali non stop gas kocnica je pakao...
jos se i trude da svima dozvole da rade uz put i narpave direktan prikljucak pa da obaraju brzine sto je vise moguce
Ne znam kako svijet postuje ogranicenja…u nekim drzavama i niza nego kod nas.
Prema tome, šta da ti kažem?
There are currently 15 users browsing this thread. (2 members and 13 guests)
Bookmarks