On je igrac za ekipe koje igraju na kontre, nije dobar u kontroli lopte. Zato kad treba da se istrci kontra i finisira je savrsen. Za gradjenje akcije je truba
Sent from my SM-A556E using Tapatalk
Inter
Juventus
Milan
Napoli
Roma
Como
Isto.
On je igrac za ekipe koje igraju na kontre, nije dobar u kontroli lopte. Zato kad treba da se istrci kontra i finisira je savrsen. Za gradjenje akcije je truba
Sent from my SM-A556E using Tapatalk
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Gledah lacio-milan juče,a gledao sam i juventus-milan. Moreira protiv juventusa nidje veze,jedan od najgore ocijenjenih igrača,Moreira protiv lacija,navijaci milana ga uzdižu ni da je Mesi. Ne zamjerite,malo im citam stranice pa me zabavljaju njihovi komentari heheh.
A opet neće napravit ništa ove godine no će im bit borba za top3,top4.
Pisao sam već posle prve pobjede bijahu hvalospjevi za amorima,sad ga već uveliko pljuju. Sto se tiče moreire,procitah da je izjavio da može na obije strane da igra,eto protiv juventusa je igrao desno koliko se sjećam,tako da mu očigledno bolje leži ova lijeva. Ali čovjeka je usralo,ima dobar šut koliko vidim,a navijaci milana se već napalili,već idu poredjenja sa teo Hernandezom![]()
Samo se sa jednim svi slažu ja mnim,onaj Estupinjan. Kakav neigrač jbt.
Moreira bi se reklo da ima potencijal, ima brz korak, ali 50mil, a dati Leaa za 45 (milo mi je sto je otisao), ludilo mozga.
Def mi se ne svidja Amorimova vizija sa 3cb, plus kiksaju uzasno i Pavlovic, da ne pominjem De Wintera, eto Gabbia je najbolji bio prosle god.
Esupinjan nevidjno niska fudbalska inteligencija, ko je tu odradio skauting treba ga kazniti.
Ali ko me zabrinjava, Ramos, 0 energije, pa Pazzini i Borjelo bi se bolje kretali, nadam se da ce probuditi, vidio sam info da je juce skoro najvise pretrcao ali u sansi nije bio.
Na kraju krajeva nije strasno, 8 bodova, dva teska gostovanja, ali lagano je moglo biti 12 (mada i samo 6 jel lol).
Tu es mon hero.
Tu es mon héro!
Leao je prodat za bas male pare,nevjerovatno.
Pavlović isto loš juče,de vinter takodje. Može ovaj Gila ispasti na kraju sezone najbolje pojačanje.
Od ramosa se ne bih nadao da sam na vašem mjestu. Bez pulišića bi ono juče bio lagan poraz,uz naravno ta dva brza gola moreire.
ps nemoj mi pacinija diratda vam je sad jedan paZini,ne biste se žalili.
Sve u svemu,makar ovako na početku,uopšte ne obećava sezona za Milan. Niti mislim da ovaj amorim može nešto značajno tu da uradi. Još sad kad pocnu ovi mečevi u ligi evrope i kupu italije uz reprezentacije,pa još ako se koji bitan igrač povrijedi,aj zdravo.
Tek je pocelo,ali moja prognoza je da Milan ako bude top3 sve nogama u guzicu. Velika im je sreca sto nema ekipa poput intera koji mogu u kontinuitetu da pobjedjuje,tu je ta roma,ali pitanje je i oni do kad mogu u ovakvom tempu.
Juventus,Napoli i Komo su mi nedje tu za taj top4 da se bore,mada me ne bi čudilo da ova prva dva kiksaju dosta puta ove sezone. Inter realno djeluje najjači i ima dobru klupu,roma za sad djeluje najozbiljniji konkurent,ali da vidimo do kad mogu da guraju na 3 fronta,a da odrzavaju korak u ligi.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks