Nikada više nećemo moći da budemo prijatelji sa saobraćajnom policijom kao devedesetih.
Onda smo vozili kako smo htjeli, preticali kolone, na punu, isprobavali smo krajnje mogućnosti naših vozila. Bili smo pravi šmekeri i mangupi! Policajci su bili kriminalci koji su nas zaustavljali, uzimali 5 ili 10 njmeačkih maraka a onda nas savjetivali gdje da se čuvamo od sledeće patrole. Radili su i kao pratnja dilerima droge i duvana. Eh tu su bile pare!
Tada je svaki saobraćajac napravio dvospratnu kuću i nije se brinuo za egzistenciju svoje porodice. Veliki broj se i razveo jer su im se žene pomamile od para.
Ali, Vozači su bili srećni!
I ginulo se kao u vrijeme rata. Ili gore. Par hiljada života godišnje.
A sada su zeznuli i nas vozače i njih policajce. Mi više ne uživamo u vožnji. Pod stalnim smo stresom da li će nas uhvatiti neka kamera, pojuriti dron ili obraditi vještačka inteligencija. A policajci moraju da sprovedu zakon do kraja za bijedne plate bez mogućnosti zarade na crno.
Svijet se mijenja. Postajemo bezbjedni čak i u saobraćaju ali nismo više srećni. Uzaludno smo gledali sve one akcione filmove, maštali da je naš golf ili bmw makar ponekad izgledao na putu kao dobra scena iz Fast and furious.
Nema veze za nas stare, nikakva šteta, ali ova omladina neće više znati šta su čari brze vožnje.
Dok smo na vrijeme prekvalifikujmo se za vožnju traktorima, tu nema greške.
Veliko oko velikog brata vas posmatra. Poruka države je jasna: tuljani, bačili ste pare na sve te zvijeri od automobila, a Dacia bi vam završila isti posao.
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Za ođe ili za degenerike?
Oće li bit kažnjen i zašto neće?
Hoce. Posalji njegovom direktoru i bice zavrseno u roku od odmah.
Ovo je vozilo Uprave za sume.
Prema tome, šta da ti kažem?
da je ovo uradio motociklista da li bi bio kaznjen?
Mučenja li jutrošnjeg do primorja, da oće pojedini makar po ograničenju vozit,što je ovo majko mila
Послато са 2510ERA8BG помоћу Тапатока
Kladim se da nosiš broj cipela 43-44.... Ovo nema vrijednosnu konotaciju no pokušavam reći da su žene sve ravnopravnije sa muškarcima...što naravno pozdravljam
I ja sam zbog tebe dobio šest infrakcija za jedan dan zato što sam iskreno ćaskao sa tobom, pazeći da ne povrijedim tvoja osjećanja. I jedan besplatan savjet: ne vjeruj muškarcima sve što iztrtoljaju, uključujući i mene.
A što se tiče kazni za prekršaje u saobraćaju, i to će se zvati juče. Kao što neko u nostalgičnom tonu napisa lament nad 90-tim i tadašnjim prilikama u saobraćaju, tako će i danas biti "svakog čuda tri dana dosta". Naći ćemo način da mimoilazimo radare pa čak i kamere, za koje je potrebno skupo održavanje i dobro plaćeni operateri koje MUP nije dugoročno platežno sposoban da zadrži. Biće ono po sistemu akcija...nedelja dana kamera i tako to. Onda, pozivajući se na lament koji pomenuh iz 90-tih, trebaće obezbjeđenje oko radara, patrola iza njega za one bez tablica i strance, a plate male...sve to čini da ćemo brzo voziti ka i vazda.
Last edited by Atejista Vljernik; Today at 11:07.
Moja duša je ostrvo.
Moj auto je ford.
Žao mi je što si dobio te infrakcije, i to iskreno mislim.
Nisam ja nikakva moralna gromada daleko od toga no ne volim kad se neko u vožnji ponaša kao da je sam na cesti nema to veze sa moralom no sebičlukom u saobraćaj.Ođe ne mislim na nikoga pojedinačno no na takve profile ljudi koje godinama gledam u CG saobraćaj.Empatija je ođe u saobraćaj ravna nuli.I žalosno je da tu jedino kazne pomažu.
Poslano sa mog M2101K7AG koristeći Tapatalk
Moguce da ne razumijem, ali ako neko vozi 40 a pise 50 ili 60, pretices ga, 10 na sat preko mozes.
Prema tome, šta da ti kažem?
Treba mu 250 metara isprekidane linije...
Danas bulevarom vozi lik i tacno ga vidis da nesto radi, zaobidjosmo ga, ja mislila telefon, a on glavu nabio u retrovizor i ogleda se i cacka
nothing comes from violence and nothing ever could
Danas curilac danilovgrad parkirana golf trojka, momcic u sorc i majicicu na tronozac ustelova radarcic na dionicu 60km ... a dolje nizvodno 1km kod kruznog dje je pumpa stoje obavestajci da obavijeste korisnika da je u prekrsaj.
Izgleda doci ce vrijeme da ce geometre izbit neko
Evo sad idem u suprotnom smjeru jer se vracam iz Beograda i od Ribarevina pa sve do Kolasina vozim 52kmh na tempomat i samo su me 2 VW br i mk tablice pretekli, ostali svi iza mene. Nidje ne zurim, a ni ovaj narod u koloni cim nece da preticu. Znam da cinim prekrsaj jer pisem tokom voznje ali i to je bezbjedno radit na ovako maloj brzini
Sent from my SM-A556E using Tapatalk
Last edited by Tripleta; Today at 17:51.
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Nije loša ova vožnja po propisima, ali brate smori me!!! Kao da kopam...
S obzirom da imam viška, prodajem 80ks na dva cilindra, neće trebati više...
Sent from my SM-S938B using Tapatalk
Bookmarks