Hemko imas sprej za patosnice i miran duze vrijeme
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bratijo, dobri mirisi za auto, kvalitetno nesto, dje da potrazim?
Tu es mon hero.
Tu es mon héro!
Hemko imas sprej za patosnice i miran duze vrijeme
Sent from my iPhone using Tapatalk
Satelitski resiveri/oprema
Takumi moze da gleda parametre svega i ekg i kardio,prezubio je i kompresiju vrtlozi ka filteru usisnom i ima gresku Maf drift signa i sl...![]()
Vjerovatno sto dodje na gotovu stetu i onda se nadje musterija koja tvrdi da je sve bilo ok dok ga majstor nije uzeo pod svoje itd itd. Cuveni 1.5
Mogu li bilo koji adblue (sa pumpe) sipat u klia 1.5 dci 2020? Ili do renoa po "njihov"
Sent from my SM-S938B using Tapatalk
Upalih pezoa danas na muda, upalio je na pola kljuca.
Ima istoriju da je radjen lanac, ali na zalost ima stari tip kucista bregastih, izgleda oblo i nema izbocinu kao apdejtovani 8mm. (na kucistu pise 98054749 sto jeste stari tip)
Medjutim vidi se da je otvarano, dosta crnog silikona vidim, vjerovatno je odradjen opet taj 7mm lanac.
Auto radi kao N/A motor, ja turbo ne cujem....Danas nema greske P00BC airflow too low, i ako je nisam brisao.
Sva 4 cilindra rade, drzi stabilno 800 obrtaja
Par stavki mi bode oci:
Air Flow (Target): 207.0 mg
Measured Air Flow (Actual): 322.5 mg
Motor vuce 55% vise vazduha nego sto bi trebalo?
TurboVarGeom: 90%
Turbopress: 1012 mbar
Ecu trazi 90% zatvorenu geometriju odnosno boost, a dobija samo atmosferski pritisak od 1012mbara?
Da je puklo crijevo ili kuciste, kad dam gas cuo bi sistanje turba, ne cujem nista, nego radi kao 1.6d golf 2
Dpf parametri:
FAP Pressure (Differential Pressure): 5 mbar
Soot in FAP: 18.70 g/l
Last Regeneration: 50 km ago (Average is 242 km)
Evo zvuk motora, vidi se kako skace kuciste filtera vazduha i ovaj duboki zvuk...nista mi nije jasno
https://streamable.com/oql2hp?src=player-page-share
Last edited by Laz; Today at 14:40.
Skini deklo ventila i baci pogled na tacke bregastih osovina.
Prema tome, šta da ti kažem?
There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)
Bookmarks