Ja sam mislio da si se malo uozbiljio sa godinama…
Okači i na fb/insta pa čekaj kaznu..
ko...ovo je 100% zensko vozila. krenula da skrene lijevo pa se predomislila, a prilikom preticanja je dozvoljeno prekoraciti brzinu.
ne znam da nije blumun.
Lik je nevjerovatni promašaj. Bizbi za njega dođe akademik![]()
Moje vozilo nimalo nije žensko a mogu da položim i za kamion da te ugazim da ne znaš đe si.I viljuškar mogu da vozim i bager a i kran uslužno ako treba auto da ti se pokupi s puta.
Kad si i ako si iz istoga sletio nedobog.
A drug @wulfy bi moga ođe da me banuje pošto mi je nabacip na ovu temu 11 infrakcija za jedan dan.Zbog onog lika što se spušta 120 na sat iz pravca Cetinja do Budve ali mene to apsolutno ne dotiče.
Poslano sa mog M2101K7AG koristeći Tapatalk
Last edited by Bluemoon; 11-09-26 at 23:29.
Ja mislio zoves da se trkamo a ti oces kamionom da me ugazis, viljuskarom da me izviljuskarises i kranom da mi pomjeras vozilo.
Vozim polako i po ogranicenju kad nema nikog ispred mene, kao u Japan.
Znam sto je protocnost, vozim eto bar 25 godina. Nekoliko godina sam u Beograd vozio prosao uzduz i poprijeko njega i Srbiju, i jedino dje sam gledao takve trake je kad se suzava put, iz 2 u 1 traku ili iz 3 u 2, pa ovoj viska stave samo skretanje, jer se pravi cep drugacije i debilno je.
Ta situacija je normalna svudje a ovo nidje.
Imas takvu u Bd kod pumpi ka Becicima. Zajebao si se da stanes u lijevu, pa mozda neces uvatit zeleno? Nema veze, bar nisi u prekrsaj kad konacno prodjes. A nekad samo prvi skrece i jos nekoliko kola moze pravo, a ovako bi se svi stalno nabijali u desnu.
Ovamo dje sam se ja zajebao u Pg kad vidis znak vec je kasno, kolona u pravoj traci je odavno formirana i ne mozes upasti ako se nabiju, a nabili su se naravno.
Sent from my phone
Aaaa ljudi kako je lijepo sto su nas disciplinovali, vozim put Bijelog Polja i od Kolasina svi pratimo jednog bmw x6, 60kmh svi vozimo, nema preticanja, kamikaza... Vidim i srbijanci postuju pravila i ne divljaju, sanjam li ja ovo, kakva ljepota. Hvala Satleru.
Ps: pisao sam poruku tacno kad smo prolazili pored kamere/radara, oce li mi stic kazna jer mi je telefon bio dolje, nisam ga drzao gore?
Sent from my SM-A556E using Tapatalk
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Treba da budes srecan ako ti dodje i da e zahvalis Salteru
Bulevar Pera Ćetkovića praznik za oči danima i danima nema parkiranih kolona majmuna na jednoj traci.Eto oni stubići što su postavili je čist faul trebalo je po džepu jarce odrat.Kakva promašena investicija..mogli bi ih sad kako maći kad su vidjeli što jedino pali.
Poslano sa mog M2101K7AG koristeći Tapatalk
Ograde i stubici, posla za SDT koliko hoces.
Sto se tice nepropisno parkiranih, ima ih, ali bas malo, mozda sad da prodjes PG vidjeces 3-4 nepropisno parkiranih auta. Do sada su se pravdali da nema parkinga.
Odakle im sada parking?
Debili bi da mogu da parkiraju ispred svake radnje i kafica. E toga nema nigdje.
Prema tome, šta da ti kažem?
Konkretno u ovom bulevaru problem stubića je što tuda ide komunalna i prazni ona četiri kontejnera a od stubića se ne moš prestrojiti u drugu traku no da čekaš.Prije je bio problem što su tu parkirani debili jer iskaču do banke ili đe već.Ali ti stubući su baš debilizam od rješenja i treba da ih uklone a ne samo jednom trakom da se voziš kao da ova desna ne postoji jer šanse nema ako treba da se prestrojiš.
Dvije prehrambene prodavnice i jedna banka na onaj potez. I dva bankomata. Plus apoteka, prodavnica kućnih sitnica, prodavnica hrane za životinje...
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Ima veliki parking, kao i drugih parkinga koji su vazda puni jer ima makar upola mjesta u odnosu na potrebe svih okolnih zgrada. Što nije razlog da se blokira saobraćajna traka.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Novi radari već bilježe prekršaje širom Crne Gorem, kazne stižu na kućnu adresu
https://www.vijesti.me/vijesti/crna-...a-kucnu-adresu
Sent from my iPhone using Tapatalk
Procitajte komentare i sve ce vam biti jasno.
Last edited by Bluemoon; Yesterday at 18:17.
Neka se opustosi, to je dobro za sve nas. Jedva sam cekao malo reda na putevima. Vise puta sam rekao da mi se ne mili upalit auto zbog bolesnika u saobracaju.
Jedan drug mi rece da je njegov sin snimljen na CT, stigla slika i svi podaci, platio 43 eura, moze valjda bilo kojoj patroli karticom.
Naravno da te dvije teme treba da se opustoše jer su jezive.
Nego, da ne ulazim sad u to kako se vozi u međugradski ali ovo sa zarobljavanjem bulevarske trake mi je fascinatno kako odjednom ne MORA da se zarobljava.Krš mi je to bio realno ono zauzmeš cijelu traku i parkiraš se ka na ulicu koju sam navela.Ja u jedan lokal tu kad se nađem znali su da me pitaju pa što se nisi tu parkirala ispred lokala ima mjesta.Reko kakvog mjesta ovo je traka bulevara.Pa veli što fali svi su tu parkirani niko ne kažnjava.Mislim se mene ne zanima oće li me kaznit no je to jebeni fukarluk.
Zaboga oce li Plavljaninu panut na pamet da napravi se portal za kazne... da se provjeri imas li sto
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
prelistah ovu temu par zadnjih stranica, niste vi dobro bas, evo iskreno...
ima trim staza i parkova, valja prosetat i izduvat glavu...mislim i na ove moralne gromade sto su uvijek u pravu i zive zivot 1/1 ultra ispravno, a i na ove sto testiraju rade li radari...
podjednako ste teski, valja nekad gledat i u svoje dvoriste
There are currently 6 users browsing this thread. (0 members and 6 guests)
Bookmarks