U Njemačkoj se rijetko može desiti da punoljetnom sinu daš BMW koji nema vozačku i da divlja njime ovdje može čak i da zove ako ima neke veze u muriji da ga poštede.
Niti da se neko 50% preko max dozvoljene brzine spušta i kuka na kazne i diže revolucije zbog kazni.
Poslano sa mog M2101K7AG koristeći Tapatalk
Odakle znaš da je divljao? U Njemačkoj inače postoje auto-putevi kojima možeš da jurcaš bez ograničenja, premrežena je čitava auto-putevima, tako da nije problem poštovati ograničenje dok ne izađeš na auto-put. A mi, ako se već pravimo Njemci, mogli smo (država) završiti onih sramotnih 18 km od Čeva do Nikšića, pa bi put Cetinje - Nikšić značajno rasteretio postojeći pravac Nikšić - Podgorica - Cetinje - Budva. Ovako, moramo da milimo u kolonama i da zahvaljujemo drugu titu što imamo i ovo malo mrčenijeh puteva.
Ne vjerujem da ima tako neodgovornih i samovoljnih lica u Crnu nam Goru...![]()
Moja duša je ostrvo.
Moj auto je ford.
Da nije popovsko dijete?
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
A sto prica na albanski? Imamo li prevod
Rumunski, kakav albanski?
Pretice preko pune i sere sto je dobio kaznu.
Prema tome, šta da ti kažem?
Rece Janjusevic da do otprilike 10km prekoracenja nece kaznjavati, ali za pojas da hoce sve.
"Ako ne želite da punite budžet, poštujte saobraćajne propise": Za pojas nema tolerancije, radari stižu bez najave
https://www.vijesti.me/tv/emisije/82...izu-bez-najave
Sent from my S25+ using Tapatalk
Samo naprijed.
Svaku vlast je prezivio...
Previse price oko radara, kao neki veliki blef. Sa druge strane rekao bih da je upalilo.
Upalilo dje nije, danas na pravac jedan ogranicenje 80 kolona se napravila svi voze 50.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Pa i jes bio blef... al od sutra pocinju isprave)))
A kad zaposle jos jedno 30 ljudi onda prelazite na bicikla... nema osiguranja nema kazni
Mene zanima zašto MUP još nema tablica?
Evo se čeka nova tura opet
Ali ljepota je realno ljudi, niko ne zuri, lagano se vozi, nema stresa. Jos kamere na semafore koje kaznjavaju prolazak na crveno i dovodimo se u red. A ja bih volio licno da kaznjavam kod OS Vuk Karadzic dje penali iz trake za lijevo produzavaju pravo, a mi iz desne trake smo budale sto cekamo
Sent from my SM-A556E using Tapatalk
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
A tek oni sto idu iz pravca katolicke i skrecu lijevo u Kozaravcku ispred Rokspeda.
A znak da je obavezan smjer pravo im izbija oci
Sent from my SM-A556E using Tapatalk
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Ah, podgoricke trake za obavezno lijevo ili desno, jedna od vecih gluposti na koje sam naisao u voznji. 2 trake se nastavljaju u 2 trake posle semafora, ali ako nisi iz pg ne mozes ni zamislit da umjesto iz 2 u 2 ide iz 1 u 2, pa se nadjes u pogresnoj.
Sent from my phone
Nisu gluposti, nego smo mi očajni u praćenju signalizacije i prestrojavanju. To je itekako vidljivo kad odemo u drugi grad, ili državu.
Zadnje 3 godine često sam išao za NK. U ulici Vuka Mićunovića između 2 kružna toka policija ja znala da ispiše pofini broj kazni, većinom PG table, jer ljudi ne prate znakove koji taj bulevar svako malo mijenjaju sa desnom trakom gdje se i kuda može. A zalud je sve objašnjeno i obilježeno znakovima.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Ništa poštovali nisu njih barem 80% i sad plaču.
Od njihovih suza rijeka Nil će se ođe napraviti dok ja svo vrijeme trpim i gledam kako da izbjegnem udes jer on misli da je sam na put i sad ti isti plaču i mile ka puževi jer se plaše policije odjednom i kamera.
Koliko smrtnih slučajeva je bilo samo u saobraćaj no ajd.
Poslano sa mog M2101K7AG koristeći Tapatalk
Postoji nešto što se zove protočnost saobraćaja, i zahtijeva izmjene u dozvoljenim pravcima. Nikako nije glupost. Tipičan primjer je skretanje sa bulevara Josipa Broza Tita u Kozaračku. Redovno se tu pravi češ, i nije neko bez razloga rekao da se produži dolje i na kružni uhvati krug i vratiš nazad i skreneš kako treba.
Suze su dobre po zdravlje svakako. Još jedan benefit.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
pokretna kamera-radar kod karting centra.
https://streamable.com/wibsur
There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)
Bookmarks