Kad kliknem drive pokaže mi auto u krupnom planu pa ne mogu vuć po ekranu da vidim da li i tada stoje pozic.radara. Kad stvarno krenem put tvog sela...viđeću
A okle ja tamo? Moramo i mi šljegnut malo dolje, da se osolimo. I preci su mi vazda dolje silazili da se osole, ali pješke i sa solju na naramak.
Doćeš ti gore za krtolu i sir, pa ćemo viđet što ćemo s tobom
Sent from my 24090RA29G using Tapatalk
Ne moras kilikati na drive, vozis tako i uzivo ti se apdejtuje trenutna lokacija.
Na drive imas brzinu kretanja gps i vrijeme za koliko stizes.
Instalirajte waze, gugl vlasnik. Ista mapa samo sa svim upozorenjima. Kroz cg je to još tanko, bilo đe vani je spas.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Neko od vas koji stalno putuje NK PG neka obrati pažnju na znakove.
Rekoše mi da su ih mijenjali, i da su većinom 80 a 60 vrlo kratko kod Bogetića. Je li još ko primijetio?
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Oćete li mi reć ovaj pdf sa radarima što ste vjerovatno svi vidjeli, je li ono plan neki ili su zbilja na sve one raskrsnice postavljenje kamere/radari? Pitam jer je onamo 90 i kusur strana...![]()
ovo je neki nacrt odnosno predlog ponudjaca - idejno rješenje dje su sve trebali da se postave radari i koji. dva tri su odradjena po centru grada ( pola skinuto u medjuvremenu) od kojih se nijedna kamera ne koristi više. nazalost da ti zatrebaju za neku nezgodu na raskrsnicu, ne bi imao dje tj koga da pitas da ti daju snimak.
ostale lokacije niti su ikad postavljene niti je do toga doslo a u prilog tome je cinjenica da makar do budve nidje jednog radara ( pa cak ni na ovim lokacijama sa fajl-a ) NEMA.
tako da je ovo glupost cista, radari niti su postavljeni ko zna i kad ce (makar oni pravi stacionarni u kutije) tako da ce do sad to biti kao i prije samo sto policija nece stojat pored radara nego 10metara iza da ga ko ne slomi ili ukrade.
f6
Moglo je i u sekciju degenerici komotno
Uhapšen policajac iz Mojkovca, osumnjičen da je van radnog vremena tražio novac kako bi oprostio prekršaj
M. K. (37) iako nije bio na poslu, na svom ličnom vozilu instalirao svjetlosnu signalizaciju, a potom se na relaciji Lepenac–Mojkovac kretao za vozilima stranih tablica, saopšteno iz policije
https://www.vijesti.me/vijesti/crna-...ostio-prekrsaj
Sent from my S25+ using Tapatalk
Info sa Patrole, kad je Bar u pitanju...
Radari postavljeni
posle salona aurora Ulcinj 50km
Zaljevo kod e-plus-a 50km
kod novog kipsa u Bar nadvoznjak 40km
Zeleni pojas novi hotel Šusanj 50km
Sutomore, prije volija, pjesacki 40km
Danas aktivirani
--------------------------
Do Not Disturb.
--------------------------
Evo gledam rutu na G Maps i pojavljuju mi se kamere svuđe po CG...
Sent from my SM-S938B using Tapatalk
u subotu sam prošao kroz tunel Mekavac, sa obije strane tunela (između bandera) stoje stubovi za radar (nešto kao kućica za ptice na vrhu stuba). Nema šanse da se uoće ako se baš ne gleda jer se ,,izgubi'' među ostale stubove rasvjete. Da li su aktivirani ne znam.
Mozda su i laznjaci a mozda i brojaci ...
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Novi radari od sjutra širom Crne Gore, policija najavljuje strožu kontrolu
Od sjutra počinje automatska radarska kontrola u svim gradovima, saopšteno je RTCG-u iz Uprave policije. Iz policije su kazali da je u Glavnom gradu za samo nekoliko dana od primjene novog sistema 50 vozača sankcinisano zbog prekoračenja brzine.
Edit : mislim da ce ovo malo teze ici kako su zamislili i da ce padati na sudu
Vjerodostojna isprava nije kupoprodajni ugovor, vjerodostojna isprava je izjava onoga ko je upravljao vozilom, i ona mora biti ovjerena kod nadležnog organa”, rekao je Janjušević.
https://www.cdm.me/hronika/novi-rada...rozu-kontrolu/
Last edited by retype_htc; Today at 19:16.
Živimo Matrix! Ispada da je sada na prodavcu da nakon prodaje provjerava da li je kupac preveo i registrovao vozilo na sebe
Ako se uredan kupoprodajni ugovor i podaci o kupcu ne budu prihvatali kao dokaz da je vozilo prodato, mislim da će se otvoriti jedna Pandorina kutija problema koji će se teško rješavati a da ne pričamo o tome da će se ostaviti prostor za osporavanje ovakvih slučajeva pred sudom..
Kako se može pokrenuti neka inicijativa da se podignu ograničenja van naseljenih mjesta na 90? Hrvatska je to uradila odavno, a i mi ćemo samo treba neko da se "sjeti". Po sadašnjim ograničenjima i kružnim tokovima HN-PG lagano 2:30h
Sent from my OP13 using Tapatalk
Stay salty.
There are currently 6 users browsing this thread. (1 members and 5 guests)
Bookmarks