Jeftinije, udobnije i mozda pametnije ti je uzeti 18 cola tockove i gume, nego to.
[QUOTE=EgZeKuToR;6318277]Preporuka za ljetnje 255/45/20 u smislu best buy?
Koja je limuzina pa dozvoljava 45 visinu?
Za znalce pitanje, 245/35/20 mi je original a dali mogu staviti 245/40/20 na Opel Insigniji A? Po kalkulator veli da paše...
Last edited by kanki; 09-09-26 at 13:12.
Jeftinije, udobnije i mozda pametnije ti je uzeti 18 cola tockove i gume, nego to.
Stay salty.
To mi je ljetnja kombinacija pa računam da ako mogu bar malo bubrege sačuvam, a zimska je na 245/45/18
Sent from my SM-S938B using Tapatalk
na ds-a mi je 235/50/19...i imam ljetnje misselinke primacy koje bi mozda mogle jos jednu sezonu i to je to...obzirom da cu ove godine morati uzimat nesto za zimu za ds-a, nikako da odlucim da li da idem sa nekim all season gumama ili da opet idem na dva seta...
iskreno, nikako mi se ne radi oko zamjen ljeto zima...i to je jedan o razloga sto bih isao na AS, kao i cijena, dje bih na racun jednog seta isao na neki prmium model...
jedna od opcija mi je da i da zimu idem na nesto jeftinije gume, obzirom da auto snijega gledat nece, bez ako se ne potrefi kakav put slucajno...pa da za ljeto idem na premium brend, obzirom da se iste koriste i duzi vremenski period tokom godine....
ono sto ne volim kod AS guma je sto su cesto bucnije, i sto ove koje sam imao prilike da vozim, a to je i konti, na podgoricko ljeto se bukvlano trose nevjerovatno...
bratu na 508 su izdrazale bukvalno godinu ipo...
dajte neki predlog![]()
Ja sam Michelin CC2 drao 3 godine odnosno 100.000km i kroz PG i NK i BR.
Tako sa ću ove godine opet njih da uzmem.
Living on the EDGE side
............ Ż\_(ツ )_/Ż............
There are currently 6 users browsing this thread. (0 members and 6 guests)
Bookmarks