Smarači.
Velim jednoj viđ ovog uzvrtio se oko tebe ka bumbar.
Vazda više volim da nasmijem žene.
Iskreno bude.
Poslano sa mog M2101K7AG koristeći Tapatalk
Kakve dvije Carice upoznah samlješe lika ka na mlin za meso.
Poslano sa mog SM-A566B koristeći Tapatalk
10/10 Milica pjesma godine, kako je super sve odradjeno cini mi se moze svaki dan po nekolika puta...
Ahahaha ja ne znam jel @BiTrAtE ti imaš pokvarene misli ili ja.
Mislim da smo se razumjeli![]()
Pratim neki YouTube kanal vezano za ubistva, horor, misterije itd.
I ovaj jedan lik psihopata i serijski ubica je jednoj žrtvi ovo odradio:
![]()
U ovakvim situacijama pitam ekipu nešto tipa jel volite da se šetate goli poslije tuširanja.
Ao @Solid kako samog sebe u zadnje vrijeme crnjačiš.Tačno ćeš tako nekog i privuć.
A neću, pratim ja godinama tako neke kanale, između ostalog.
Ali uglavnom su to neke true crime priče, misterije, ubistva, nestanci, horor itd.
Ali s vremena na vrijeme naletim ovako na neki video gdje je glavni lik bukvalno totalno mentalno retardiran, da mi dođe da se smijem.
Ovaj ovaj isti lik što sam okačio sliku gore, je spavao na groblje, i ujednom momentu je počeo da otkopava leševe iz grobova da bi imao sa njima seks. Ali često mu se dešavalo da je leš u poodmakloj fazi raspadanja da on od ogromnog smrada više nije mogao da ima direktno seks sa lešom pa je znao tako da izvadi po 2, 3 leša, poređa ih i masturbira nad njima.
I onda se posle toga potpuno otrgao kontroli, počeo da ubija ljude itd.
@Solid nađi žensku pod hitno.
Onda obrni serijale mladosti.
Šta radiš sebi čovječe...ahahaha evo me ka psihoterapeut.
Ja ovo kad gledam nalazim se u nekoj, nazovimo je 'analitičkoj distanci', gdje samo posmatram, analiziram, kalkulišem itd. ali ne dozvoljavam sebi da me to puno pogađe na emocionalnom nivou i da budem puno pristrasan, iako ima baš tužnih i bolesnih priča.
Bitno da imaš snagu da se distanciraš ja sam vizuelni lik..sve što pročitam mi se pretvori u sliku uz emotivne naboje.A i ja sam ti u analitike nekad teške gore no ti ma tu smo neđe.
Ali evo ne drug zove na proslavu 35 proslave zabjela i reče da će da pušta šta to beše mozak..da odmorim mozak najbolje mi je sa avetinjama.
Ovaj će da nastupa ahahaha.
"DJ Osha" (ili "DJ Oša") u kombinaciji sa podgoričkim naseljem Zabjelo ne odgovara nekom široko poznatom ili zvaničnom estradnom imenu na muzičkoj sceni Crne Gore.
Veli ne volim da mi žena mota cigar.
Last edited by Bluemoon; Yesterday at 12:13.
Tesko je nekoliko puta dnevno na ovu vrucinu ali moze.
Gospodin koji mi je istovario drva,čuveni Vuk,primio Islam...gospodin koji ih je prešegao i isjeckao...2 x je klanjao u medjuvremenu,a ja koji cu ako BOG da da ih trošim,najmanje znam o Islamu,hm...
...
"Sve muke i nedaće Crnogoraca dolaze zbog nerazumnog narodnog povjerenja u sveštenstvo, koje je, zloupotrebljavajući svoju duhovnu ulogu, preuzelo upravljanje svjetovnim poslovima i time narod držalo u zabludi i neznanju.”
Katarina Radonjic 1774
Zato joj je knjiga 200 godina poslije izasla
Sto je cenzura....
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
imate pozdrav s vracara
![]()
nothing comes from violence and nothing ever could
cenzurisano je hahahaah
nothing comes from violence and nothing ever could
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks