Kad su se dogovorili da od ovog ne bude nista, javaljju se ovi sateliti kako ce glasat se smijeni madic, i poslij eprd birackim tijelom..eto mi smo htjeli ali nijesu htjeli drugi, a mi smo jasno rekli da smo protiv....prdi mare evo ti svatovi
Ne znam ko je toliko glup da pada na ove priče. Isto kao onaj Bošnjo Hadžić iz pes-a sto je prdnjavio prije neki dan.
Mogu oni i da idu do 40 poslanika da izigravaju nesto kao da osudjuju to sto koLenica uradi,ali sigurno ga neće smijenit. Da im je stalo toliko do ovoga ne bi bili u vladu s mandom ni albanci ni bosnjaci. Dobro svima,pomirenje ljudi
Kad su se dogovorili da od ovog ne bude nista, javaljju se ovi sateliti kako ce glasat se smijeni madic, i poslij eprd birackim tijelom..eto mi smo htjeli ali nijesu htjeli drugi, a mi smo jasno rekli da smo protiv....prdi mare evo ti svatovi
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
To je to. Mada su mislim i gradjani većinom provalili sve ove prevarante,ali se ujedno i pomirili da odje nikakvog (makar ne značajnog) boljitka neće bit makar u skorije vrijeme. Uhljebi se uhljebili i ne sjekira ih to
Odgovor gradjana na “provalili prevarante” moze da bude neizlazak na izbore, umjesto glasanja za manje zlo. Pa dok se ne iskristalise ko kosi a ko vodu nosi, niko ne moze da dobije. Mali korak ka odumiranju smeca, ali barem nesto.
- Ladan ko taština duša -
Ukrali auto na zabjelo... naravno sistem kamera radara kontrola zakazao opet... preko drustvenih mreza auto pronadjen u tivat...
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Izaće na izbore i opet ce glasat jedne te iste. Ovaj narod je najveća ološ koja postoji na kugli zemaljskoj. Nesto pominju Island, taj narod gore ima samosvijest, zemlja koja je nekad bila najsiromašnija u evropi sad ih ova bagra od eu moli da udju ali neće.
A što ovog tipa pokušavaju da smaknu svako malo?
Fiskalni racuni , sezona zavrsena... isto kao onog pored stana ministra unutrasnjih...
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Da su birači kaznili URA promjenu partnera i koalicije, mislim da nisu.
Na izborima 2023 je dobila isto poslanika kao i 2020, mada je tesko procijenti koliko je njeno a koliko ljaljasa.
Nego, stigla je druga kazna. Izgubljen je koalicioni kapacitet jer je Dritan zayebao svakoga sem SPC.
Obalio je Zdravka i prevario te partnere, pa prevario DPS sa temeljnim, pa vozio najdužu tehničku vladu što je mogao.
Pa je zayebao i DF i ljaljase kad je potpisa Lekića za mandatara pa ispalio prilikom formiranja Vlade i samo kupovao vrijeme da on bude premijer.
Posle toga niko ne može da mu ista vjeruje.
A pošto je URA realno one man show Dritana, tako se ne vjeruje ni partiji.
Jedino je sve crkvu ispoštova.
Da i gurao Otvoreni Balkan, Vučićev projekat. Ni njega nije zayeba.
Zanimljivo…
Edit: ispratih da se Dritan posvadio i sa Vijestima i Ivanovićem koji su ga stvorili još od Pozitivne i namještenih glasanja u Piramidi.
Jedino nista loše nijad nije o Vučiću reka.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Last edited by Gagarin; Today at 09:39.
Tko leti, vrijedi...
There are currently 7 users browsing this thread. (1 members and 6 guests)
Bookmarks