A logicno bi bilo, al nije bitno kako utice na put, nego da se uzme para. Da je bitno, ne bi izvodili gradjevinske masine i viljuskare na magistralu.
Registracija i tehnicki - problemi
https://r.tapatalk.com/shareLink/top...ink_source=app
Sent from my iPhone using Tapatalk
Preporuka nekog za demontazu i montazu 2 klime u Podgorici?
Sent from my 2312DRA50G using Tapatalk
carpe diem!!!
Ako budu imali kadhttps://tehnoservisjukic.me/kontakt/
Ima li u PG kupiti obicnih sijalica. Mislim tacno na ovo: https://www.lampomanija.rs/industrij...e27-100w-240v/
ZNACHI NISTA LED NI U KOM OBLIKU.
Ima li neko preporuku za neku provjerenu klimu koja bi mi sluzila i za grijanje i za hladjenje da je ekonomski u samom vrh mislim na potrosnju struje , posto bi prvenstveno grijalo prostoriju od 16m˛ pa onda hodnik i jos jednu prostoriju od nekih 15m˛,znaci sve ukupno nekih 40m˛. Budzet je do 1000eu , rekli su mi da nebi bila dobra 18-najestica jer bi se precesto palila i gasila? Vasa misljenja i iskustva ?
Послато са 2203129G помоћу Тапатока
Stavor sa foruma, i ugradnja i montaza, pa pitaj za preporuku. Ima i oglas.
Ljudi sjecate li se step sokova? Ima li gdje da se nadju? Pricajtee?
Sto ce ti ona otrov![]()
ja mislim da je step cak i najmanji otrov od sokova
Kupili drug i ja prije 5-6 godina, srecni ka mala djeca, kupimo sve vrste, masu ledne vode, iii ******
Jednostavno smo bili zeljni svega pa nam je bilo super![]()
Svakako je manje "zlo" po sastavu od Coca Cole pa eto.
Poslano sa mog M2101K7AG koristeći Tapatalk
A nekako prije vjerujem Koka Koli, nego random Bugarinu 90tih![]()
Living on the EDGE side
............ Ż\_(ツ )_/Ż............
Samo pogledaj sastav pa uporedih ništa specijalno.
Poslano sa mog M2101K7AG koristeći Tapatalk
Pomagajte!!!
Prije 10 dana, ne znajući da je ušla u potkrovlje kuće, ostala zaključana mačka. Sad dođoh na selo, čujem je dolje u kuću kako mjauče, otvorim potkrovlje vidim rusvaj oko vrata, naskakala mrčenica na vrata pokupavajući da izađe. Kako uđoh u potkrovlje prestade da mjauče,šćućurila se neđe i neće da izađe iako su joj vrata otvorena. Gore je preko dana pakleno vruće, nema ni vode ni hrane...kako je preživjela samo ona zna
KAKO DA JE NAMAMIM DA IZAĐE? OSTANE LI GORE, NEMA JOJ SPASA, SLEDEĆI PUT DOLAZIM ZA MJESEC, AKO I TADA!!!
Sent from my 24090RA29G using Tapatalk
Last edited by joni; Today at 21:23.
Da me ko vidi mislio bi da sam puka. Evo sat vremena ja mjaučem vanka a one mjauču iznutra. Ja navirim na vrata od potkrovlja i vidim dvije mlade mačke i samo šmugnu nazad i sakriju se. Onda sam crijevo s vodom sproveo, puštio ga da žubori ispred vrata i nekako stidljivo izađoše obje. Hitre i brze ka da im je švedski sto bio unutra ove 10 dana. Zatvorih vrata, siđoh dolje kad one obje opet na vrata oće da uđu
Sumnjam da su nekog/nešto ostavile gore. Bože mi ti pomozi. Sjutra opet stražarim ispred vrata da vidim ima li još koja da uđe a da se ove dvije ne vrnu.
Sad mi je jasno ono ...9 života imaju
Sent from my 24090RA29G using Tapatalk
There are currently 6 users browsing this thread. (0 members and 6 guests)
Bookmarks