Upucen sam, radi se o fazi III, ja sam u fazu II koja ima svoju trafostanicu, a faza III(zgrada sa jednim staklenim dijelom tj biznis centrom) tek treba da im se pravi trafostanica koja ce biti zajednicka za fazu III i fazu IV koja se pravi na mjestu stovarista, trenutno je cijela zgrada na gradjevinski prikljucak, cim se 5 klima upali logicno da ce sklopka da ispadne. Kriminal od drzave, gdje se dozovljava prodaja a nije rijeseno pitanje vode i struje u ovom slucjau struje...
Last edited by BIGa; 06-09-26 at 16:33.
Prodaja, kuća, 544m², Herceg Novi, Crna Gora - tik uz more 3.25 mil €
https://estitor.com/me/nekretnine/na...novi/id-601765
Nikada mi nece biti jasne ovakve unutrasnjosti sa nenormalno velikim prostorima. Jel' to nesto sto samo super ultra bogati razumiju?![]()
Inace je ovo prodano za ~2.2-2.4 mil prije par godina (kraj 2022. ako se ne varam), ne mogu se sjetiti tacno koliko bjese.
Lici na onu dje je skoro bomba bacena?
To i jeste vila Matijevića.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Jeste, to je ta vila. Eto koliko ja pratim medije i situaciju u gradu, nisam ni znao da je bomba bacena tamo tik prije par mjeseci.
Dobro izgleda sa obzirom da je bomba bačena![]()
Living on the EDGE side
............ ¯\_(ツ )_/¯............
Ne osjeti se na ove velike prostorije. Pa se kolega pita zasto tako
Sent from my iPhone using Tapatalk
f6
Prodaće se ovo dosta jeftinije od prve cijene. Čim je gazdi pukla petarda neće taj više dolazit.
Kuća od 3+ miliona bez bazena, na 500m2 placa. lol
Tko leti, vrijedi...
Ima bazen.![]()
Svakako vjerujem da ce se prodati jeftinije, nebitno jesul' rokale petarde il' ne.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks