Netacna je mapa, i ova i ona u pdf. Eto ga kod Perjanika postavljen, ka Nk okrenut. Nidje ga nema u te lokacije.
Meni isto otvori, prvo ne i dolje piše couldn't open oa kad na to kliknem otvori ih.
E sad, kad zadam destinaciju pokazuje mi i radare na toj destinaciji, ali ne znam može li se uključiti neko zvučno upozorenje prije nego što se naiđe na te radare(npr. 500-1000m prije istih)?
Sent from my 24090RA29G using Tapatalk
Nece.
A spisak ima gresaka. Dobra taktika. Pustili su fajl u narod da svi smanje gas dok pokontiraju dje oni misle da treba.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Nema kamera jer nisu postavljene, ono je plan postavljanja tako sam shvatio. Uglavnom jos nijedne nema postavljene pg-ct, sto sam ja gledao.
Sent from my phone
Samo neka ih rokaju, sto vise to bolje. Dok god su realni i ne kaznjavaju za budalastine (ili simbolicno) od par km preko ogranicenja, te kaznjavaju sve bez protekcije, odlicno.
Lagano me zabolje Q za radare... nema tablice nema kazne.... a koliko oces ovih... hahahha
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Kamera - radar na Kružni Cetinje prema Budvi.
Preko puta plave garaže na stub.
Oprezno, ograničenje je tuda 50, a redovno se ide 70 - 80.
Ima li kamera-radara, dje su i u kojem pravcu gledaju...
sta ako vozilo 1 kulturno zaobilazi vozilo 2 a u tom trenutku kamera-radar zabiljezi (samo jednu) brzinu kretanja, da li oba vozaca dobiju po kaznu...
Na google maps nećete vidjeti lokacije kamera kada koristite navigaciju i ne može zvučno upozorenje da se uključi.
Tako da je ovo sve vise informativno, da držite telefon pred sebe i pratite.
Sent from my OP13 using Tapatalk
Stay salty.
Blok 5, stranw tablice
Detaljno sam pregledao lokacije bd-pg jutros, nema nijedne.
Sent from my phone
Po ovoj mapi od donje gorice do budve 16 radara, nesto je to mnogo
Pomjerace ih povremeno. I opet, nije tacna. Eto ja napisah gore za jedan a kolega je vidio drugi, nijedan nije naveden na kartama. Ako su aparati sa prethodne stranice ti radari.
I kod aerodroma na bulevar u tv su nesto postavili.
Prije neki mjesec su stavili table sa 60 ogranicenjem, al onda su ih makli, tako da uopste nema informacija o ogranicenju brzine na bulevar.
Mozda ne mogu da stave ogranicenje ako je nezavrsen put? Informacija je da je projektovan za 60. Kao sto je i tunjel na Jelovicu 50 ogranicenje, pakao.
Sent from my SM-A566B using Tapatalk
A kako je lijepo voziti 50km put tuzi..
There are currently 14 users browsing this thread. (0 members and 14 guests)
Bookmarks