75 EUR bješe
75 EUR bješe
Nije los Afnan Turathi, fin miris ali me podsjeca na par blue parfema (najvise na Dylan Blue). Uzeh dekant, ali kod mene je projekcija bas slabasna, a i trajanje je dosta slabo.
Ali mogu da pohvalim Armaf Odyssey Limoni Fresh, osjecam samo miris limete i traje dosta, nisam ni osjetio sinteticki miris tako da pohvale za njegfa. Lagani unisex parferm za ljeto.
https://www.fragrantica.com/perfume/...esh-98695.html
Having a parachute greatly increases your chance of surviving a long fall.
Have a parachute.
I meni se čini da je trajanje dosta slabo, da ne zna neko bvlgari tygar (čiji je on klon), kakvo je trajanje i projekcija?
Zavisi dosta od kože, nekome je masnija a nekom suva, kao i do toga koliko se ko znoji.
Na to dodaj i anosmiju, nos i mozak jednostavno "isključe" neke note posle određenog vremena, pogotovo ako je u pitanju parfem koji često koristite.
Ja zato izbjegavam da se prskam naprijed tačno ispod nosa, već radije prskam po rukama kad nosim kratke rukave i na vratu ispod ušiju, đe su arterije (tzv. tople tačke).
Što se tiče Turathija i Tygera, oba su mi osrednja što se trajanja tiče, makar na mojoj koži. Ako ih prsnem po odjeći, izguraju lagano 8-10 sati i ostavljaju solidan trag.
Vibrato na mojoj koži izgura i po 9-10 sati i ostavlja odličan trag. Rosso Pompei je možda i malo jači što se tiče dužine trajanja, projekcija mu je isto odlična.
p.s. Sad je izašao Tygar Extrait, pretpostavljam da mu je trajanje i projekcija pojačana, za cijenu znam da jeste sigurno.
160e je u Srbiji Tygar, 125ml, ja ne znam okle ove cijene 350+ kod nas i slično...
Sent from my 17PM using Tapatalk
500e je retail pa sad kako ko nadje "sredinu".
--------------------------
Do Not Disturb.
--------------------------
Ovaj lik na KP ima 8500 pozitivnih i 0 negativnih, tvrdi da su orginal parfemi i nemam kud no vjerovat čovjeku koji nije popio niti jedno pljuvanje za tolike godine a toliko pozitivnih ocjena.
Sent from my 17PM using Tapatalk
Ovo je sa avgustovske liste kod Peđe iz Beograda (ja obično računam ekstra 12 eura na ove cijene = 5 eura vozaču busa za dostavu do Podgorice + provizija Pošti za slanje para u Srbiju + peronska... ako šaljete preko paysenda malo manje vam ispadne zbog manje provizije)
BVLGARI LE GEMME TYGAR 125ML EDP M 162,00
BVLGARI LE GEMME TYGAR 125ML EXTRAIT M 212,00
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks